Αυτοκτόνησε κατά την μεταφορά του στο Γαλλικό προξενείο

Πέφτοντας από ταράτσα πολυκατοικίας, στην συμβολή των οδών Έβρου και Καισαρείας στους Αμπελοκήπους, αυτοκτόνησε Γάλλος υπήκοος 28 ετών ενώ τον μεταφερόταν στο γαλλικό προξενείο, με όχημα της αστυνομίας.

Το απονενοημένο διάβημα έκανε -εντελώς αιφνιδίως- ο 28χρονος ενώ μεταφερόταν με περιπολικό της αστυνομίας στο γαλλικό προξενείο για παροχή βοηθείας.

Ο νεαρός -ο οποίος διευκρινίζεται δεν ήταν κρατούμενος- κατά την διάρκεια της διαδρομής προς το προξενείο, άνοιξε γρήγορα την πόρτα και βγήκε από το αστυνομικό όχημα.

Εν συνεχεία, ανέβηκε σε ταράτσα παρακείμενης πολυκατοικίας από όπου κατέπεσε με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Το προηγούμενο βράδυ είχε βρεθεί στην περιοχή της Παιανίας, όπου -όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία- πήγαινε σε σπίτια και ζητούσε τη βοήθεια των ενοίκων, λέγοντάς τους ότι αντιμετωπίζει προβλήματα και ζητούσε χρήματα και φαγητό.

Ο νεαρός Γάλλος -που εντοπίστηκε από πλήρωμα περιπολικού να κτυπά το κουδούνι κάποιας οικίας, μετά από τηλεφωνικές κλήσεις κατοίκων της Παιανίας- είπε στους αστυνομικούς ότι ήθελε να μεταβεί στο προξενείο της χώρας του, προκειμένου να τον βοηθήσουν.

Εν συνεχεία, οι αστυνομικοί ανέλαβαν την μεταφορά του 28χρονου, μετά από επικοινωνία και σχετικό αίτημα εκπροσώπων του γαλλικού προξενείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα