Αυτοανακοινώθηκε στη Μίλαν ο Ζέεντορφ

Ο παλαίμαχος, πλέον, ποδοσφαιριστής της Μίλαν Κλάρενς Ζέεντορφ ανακοίνωσε σήμερα, σε συνέντευξη Τύπου στο Ρίο ντε Τζανέιρο, ότι θα είναι ο νέος τεχνικός της Μίλαν, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι εγκαταλείπει την ποδοσφαιρική καριέρα του.

Ο 37χρονος Ολλανδός είχε αποχωρήσει το 2012 από τη Μίλαν για να συνεχίσει την καριέρα του στη Βραζιλία και την Μποταφόγκο. «Αυτό δεν είναι ένα αντίο, θα συναντηθούμε ξανά», είπε στη διάρκεια της συνέντευξης, στο γήπεδο της Μποταφόγκο και πρόσθεσε: «Όλη η εμπειρία που πήρα σε αυτόν τον 1.5 χρόνο

στην Μποταφόγκο θα με βοηθήσει στο επόμενο εγχείρημά μου, που θα είναι ως προπονητής της Μίλαν».

Ο Ζέεντορφ θα διαδεχθεί τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος απολύθηκε χθες, μία ημέρα μετά την κυριακάτικη ντροπιαστική ήττα των «ροσονέρι» από τη Σασουόλο. Ο Ολλανδός είναι ο πρώτος παίκτης που κατάκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ με τρεις διαφορετικές ομάδες (Άγιαξ 1995, Ρεάλ Μαδρίτης 1998, Μίλαν 2003 και 2007), ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη σε Ίντερ και Σαμπντόρια.

Επίσης, στη διάρκεια της θητείας του στη Μίλαν, ο παλαίμαχος διεθνής πανηγύρισε -μεταξύ άλλων- δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Ιταλίας, εκτός από τα δύο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ το 2007 απέσπασε το βραβείο της UEFA για τον καλύτερο μέσο.

Keywords
Τυχαία Θέματα