«ΑΕΚ: Βλέπει» Κατσουράνη

Την επιστροφή του στην ΑΕΚ επιθυμούν οι άνθρωποι της Ένωσης, καθώς το ενδιαφέρον του «Δικεφάλου» για τον πρώην μέσο του Παναθηναϊκού Κώστα Κατσουράνη είναι δεδομένο. Από τη στιγμή που ο «Κατσούρ» αποχώρησε από το «τριφύλλι», στο στρατόπεδο της Ένωσης είδαν με καλό μάτι την περίπτωση του παίκτη, ενώ φαίνεται να προκρίνεται για το «come

back» του διεθνή μέσου, η πρόταση για συμβόλαιο αρχικά μέχρι το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal», ήδη έχει υπάρξει μία πρώτη επαφή από εξωδιοικητικό παράγοντα του συλλόγου με τον παίκτη, όπου και του έγινε γνωστό το ενδιαφέρον των «κιτρινόμαυρων». Βέβαια βασική προϋπόθεση για να προχωρήσει το θέμα, είναι να μπουν και οι επενδυτές στον «Δικέφαλο» και συγκεκριμένα ο Δημήτρης Βιντιάδης.

Μπορεί το περιβάλλον του «Κατσούρ» να υποστήριζε πως αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να πάει στην ΑΕΚ, όμως στην Ένωση φαίνεται ότι υπάρχει αισιοδοξία για την επίτευξη της συμφωνίας.

Το σίγουρο είναι πως η ΑΕΚ θα ενισχυθεί σε περίπτωση απόκτησης του παίκτη, αν τελικά κυλήσουν όλα ομαλά, ενώ η προσθήκη του ποδοσφαιριστή θα γίνει τον Γενάρη με αρχικό συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας έξι μηνών.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα