ΑΕΚ – Ινσούα: Έσπασε το σαγόνι του!

Ούτε στην Αργεντινή εξελίσσονται καλά τα πράγματα για τον Εμάνουελ Ινσούα. Ο 29χρονος μπακ, που αγωνίζεται ως δανεικός από την ΑΕΚ στην Αλντοσίβι, στάθηκε εξαιρετικά άτυχος, καθώς υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο ματς με την Μπάνφιλντ.

Συγκεκριμένα σε μια φάση προς το τέλος του αγώνα, χτύπησε στο σαγόνι, με αποτέλεσμα να γίνει αναγκαστική αλλαγή στο 78’. Η διάγνωση λοιπόν αναφέρει ότι έχει υποστεί κάταγμα στην αριστερή γνάθο και κατόπιν τούτου θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγώνων για διάστημα δυο μηνών.

Πρώτος στόχος της ΑΕΚ για
την επίθεση ο… Ολιβέιρα

Από την υπόθεση του Νέλσον Ολιβέιρα εξαρτάται το αν θα ψάξει γι’ άλλον επιθετικό η ΑΕΚ. Παρόλο που η «Ένωση» τσεκάρει περιπτώσεις και για τη γραμμή κρούσης (με δημοσιεύματα μάλιστα να μιλούν για παίκτη από την Premier League), προτεραιότητα στην παρούσα φάση έχει η παραμονή του Πορτογάλου.

Όπως υπογράμμισε λοιπόν και ο Κώστας Κετσετζόγλου στη συζήτηση με τους Βασίλη Βέργη-Βάιο Τσούτσικα, πρώτος στόχος των «κιτρινόμαυρων» βάσει του προγραμματισμού είναι ν’ ανανεωθεί το συμβόλαιο του Ολιβέιρα. Και μόνο σε περίπτωση που οι δυο πλευρές δεν καταλήξουν σε συμφωνία, θα ψάξει η ομάδα για επιθετικό (από τη λίστα που και γι’ αυτή τη θέση έχει καταρτιστεί).

Κετσετζόγλου: Ο Ντα Σίλβα είναι ακριβώς αυτό που ψάχνει η ΑΕΚ – Τι ισχύει για φορ και τερματοφύλακα

Τους λόγους που η ΑΕΚ δείχνει να έχει καταλήξει στον Ντάμιεν Ντα Σίλβα ως τον «εκλεκτό» για να ηγηθεί της άμυνάς της εξήγησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, εξήγησε ότι τα στοιχεία του (βασικός και αρχηγός σε καλή ομάδα, με γεμάτες σεζόν και ηγετική φυσιογνωμία) ταιριάζουν απόλυτα σε αυτό που ψάχνει η «Ένωση». Τόνισε λοιπόν ότι έχουν γίνει ήδη συζητήσεις με την πλευρά του, στο πλαίσιο των οποίων οι «κιτρινόμαυροι» ενδέχεται να του προσφέρουν ακόμα και τριετές συμβόλαιο για να τον δελεάσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα