Άδωνις – Πολάκης: Του κόλλησε το Skype και τα έριξε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Ενα απρόοπτο σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στον αέρα της εκπομπής του ΑΝΤ1 “Καλημέρα Ελλάδα”, όπου μιλούσε live από το Skype ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης. Ο υπουργός εμφανίστηκε μέσω Skype, προκειμένου να μιλήσει για την πορεία της οικονομίας αλλά και για το

θέμα των ανατιμήσεων, ωστόσο κάποια στιγμή η σύνδεσή του διακόπηκε με αποτέλεσμα η εικόνα του να “παγώσει” και να ακούγεται μόνο η φωνή του. “Ένα λεπτό γιατί μου κόλλησε το Skype και πρέπει να ξανασυνδεθώ”, ανέφερε ο υπουργός, με τον παρουσιαστή της εκπομπής, Γιώργο Παπαδάκη, να σπεύδει και να κάνει χιούμορ λέγοντας “ο Πολάκης το έκανε”.

Όλοι ξέσπασαν σε γέλια και η συζήτηση πήρε άλλη τροπή, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να σχολιάζει θετικά το γεγονός πως ο Παύλος Πολάκης εμβολιάστηκε. Υπενθυμίζεται ότι, ο υπουργός Ανάπτυξης είχε σχολιάσει τον εμβολιασμό του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter. “Όσοι είχαν αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα του μέτρου του υποχρεωτικού εμβολιασμού στα νοσοκομεία ας σκεφθούν ένα όνομα: Παύλος Πολάκης…”, ανέφερε στο tweet του ο κ. Γεωργιάδης. “Όταν έσφιξε η υπόθεση, άφησε τις ανοησίες του και εμβολιάστηκε. Φυσικά δεν θα το έκανε εάν πίστευε ότι θα βλάψει την υγεία του…”, πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άδωνις – Πολάκης, Skype, ΣΥΡΙΖΑ,adonis – polakis, Skype, syriza