To θεατρικό φεστιβάλ «Up the W-all» στο Vault

Από την Τρίτη 22 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 27 Απριλίου o πολυχώρος VAULT θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά το θεατρικό φεστιβάλ "Up the W-all".

Στις έξι συνολικά ημέρες του φεστιβάλ θα παρουσιαστούν έργα που ανεβαίνουν για πρώτη φορά επί σκηνής, καθώς και άλλα που έχουν ήδη ανέβει στο παρελθόν για περιορισμένο αριθμό παραστάσων. Οι παραστάσεις που θα ξεχωρήσουν θα παρουσιαστούν στον Πολυχώρο Vault, τη σεζόν 2014-15, όπου το team του Vault θα αναλάβει την παραγωγή

και προώθηση τους...

Τις 2 τελευταίες ημέρες το φεστιβάλ θα φιλοξενήσει δράσεις , όπου οι συμμετέχουσες ομάδες αλλά και δημιουργοί από το ευρύτερο καλλιτεχνικό φάσμα, θα δώσουν το προσωπικό τους καλλιτεχνικό στίγμα και θα φέρουν στο προσκήνιο θέματα τα οποία απασχολούν τη σύγχρονη καλλιτεχνική και όχι μόνο κοινότητα, υπό το πρίσμα του "thinking out of the box".

Δικαίωμα Συμμετοχής:

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να παραθέσουν έργα διάρκειας 45'-90', τα οποία θα παρουσιαστούν στις 4 ημέρες του διαγωνιστικού μέρους του φεστιβάλ.

Οι δηλώσεις για τη συμμετοχή σας θα πρέπει να κατατεθούν έως τις 21 Μαρτιου 2014.

Ευκαιρία δίνεται και σε νέους καλλιτέχνες απ’ το ευρύτερο καλλιτεχνικό φάσμα να παρουσίασουν το έργο τους, τις δύο τελευταίες ημέρες του φεστιβάλ, στο πλαίσιο του "thinking out of the box weekend". Στην περίπτωση όπου κάποια ομάδα θέλει να συμμετέχει με θεατρικό μέσα στο σαββατοκύριακο η διάρκεια αυτού που θα παρουσιαστεί δεν πρέπει να ξεπερνά τα 20 λεπτά.

Για να συμμετέχετε στο φεστιβάλ, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]

στέλνοντας τα εξής στοιχεία.

- Όνομα Ομάδας

- Βιογραφικά συμμετεχόντων

- Στοιχεία Έργου ( στην περίπτωση που δεν είναι ήδη γραμμένο, δίνετε στοιχεία για την ιδέα σας)

Πολυχώρος VAULT

Μελενίκου 26, Γκάζι, Βοτανικός

Πλησιέστερος σταθμός μετρό: Κεραμεικός (8’ περίπου με τα πόδια)

Τηλέφωνα: 213 0356472 / 6945 993870

(για τηλεφωνικές κρατήσεις 11:00 – 14:00 και 17:00 -21:00)

Keywords
Τυχαία Θέματα