This is my Athens! Ένας χρόνος επιτυχημένης πορείας

Ένα χρόνο επιτυχημένης και δημιουργικής πορείας γιόρτασαν οι Αθηναίοι εθελοντές του προγράμματος This is my Athens, την Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012, στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων.

Σε μια άκρως εορταστική ατμόσφαιρα, απόλαυσαν συγκροτήματα ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών με ήχους των Βαλκανίων, της Ελληνικής περιφέρειας, της Κωνσταντινούπολης και της Μικράς Ασίας αλλά και ταραντέλες, flamenco, gipsy swing, Cuban salsa, tango καθώς και άλλα είδη

μουσικής από διάφορες περιοχές του κόσμου, στο πλαίσιο του «Athens World Music Festival»

Την πολυπολιτισμική αυτή εμπειρία, μοιράστηκαν μέσω facebook και twitter δημιουργώντας για άλλη μια φορά ένα μοναδικό «ρεύμα» θετικής δημοσιότητας, σε… απευθείας μετάδοση σε όλο τον κόσμο!

Η κοινότητα του This is my Athens αριθμεί περίπου 400 μέλη, τα οποία έχουν ήδη πραγματοποιήσει περισσότερες από 100 περιηγήσεις στην πόλη με επισκέπτες από κάθε γωνιά του πλανήτη και με εξαιρετικά θετικά σχόλια στα ερωτηματολόγια ικανοποίησης επισκεπτών .

Το This is my Athens είναι ένα πρόγραμμα διαρκείας της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών (ΕΑΤΑ) για την ανάδειξη της θετικής εικόνας και την ενίσχυση του τουρισμού της Αθήνας. Σκοπός του είναι η ενεργοποίηση και η ενίσχυση της τουριστικής συνείδησης των κατοίκων της πόλης μέσα από καινοτόμες ενέργειες υποδοχής & φιλοξενίας επισκεπτών.

Οι περιηγήσεις του προγράμματος This is my Athens, σε αντίθεση με άλλες ιδιωτικές πρωτοβουλίες, παρέχονται δωρεάν στους τουρίστες της πόλης, ενώ επιπρόσθετα δεν περιλαμβάνουν ιστορική πληροφορία. Σε περίπτωση σχετικού αιτήματος, ο ενδιαφερόμενος-επισκέπτης παραπέμπεται στο Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών.

Keywords
Τυχαία Θέματα