Survivor spoiler σήμερα 6/6: Το σκετς που κάνει έξαλλο το Σάκη

Ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου άφησε το ιδιαίτερο στίγμα του στο φετινό Survivor του ΣΚΑΪ. Η απουσία του θα είναι ιδιαίτερα αισθητή και από εδώ και στο εξής θα παρακολουθούμε ένα διαφορετικό Survivor. Ήδη στο trailer κάνει ακόμη μια φορά την εμφάνισή του και σίγουρα οι συντελεστές και η παραγωγή προσπαθούν να εξαντλήσουν όλα τα ενδεχόμενα προβολής του τόσο αγαπητού παίκτη, τον οποίο ο κόσμος υποστήριξε πάνω από 10 φορές στο παιχνίδι.

Όπως φαίνεται στα πρώτα πλάνα του επεισοδίου της Κυριακής, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης είναι συντετριμμένοι με αυτή την εξέλιξη και δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους.

Ο Σάκης, μάλιστα, με λυγμούς τονίζει πως ο Ροδίτης τραγουδιστής ήταν μετά τη Μαριαλένα το μεγαλύτερο στήριγμά του στο παιχνίδι. Από την άλλη οι υπόλοιποι παίκτες γνωστοί και ως Amigos, δεν μπορούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους για την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου, κάτι που περίμεναν καιρό να συμβεί. Γιώργος Ασημακόπουλος και Γιώργος Κόρομι προκαλούν την οργή του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας, αφού στήνουν ένα σκετσάκι για να κοροϊδέψουν και να ειρωνευτούν τον Ντάφυ.

Το παιχνίδι γίνεται ατομικό

Όπως δείχνει και το trailer, από αυτή την εβδομάδα τα δεδομένα στο Survivor αλλάζουν, αφού όλοι οι παίκτες πρόκειται να ξεκινήσουν μια ατομική αγωνιστική πορεία. Οι αλλαγές θα γίνουν αισθητές, το βράδυ της Κυριακής, οπότε και θα έχουμε το συμβούλιο με έναν υποψήφιο προς αποχώρηση. Το μεγάλο ζήτημα για τον Ατζούν μετά το “τρικ” με τον Ντάφυ είναι να διατηρήσει την τηλεθέαση ψηλά καθώς είναι δεδομένο ότι ο τελευταίος ήταν το μεγάλο ατού του ριάλιτι τους τελευταίους μήνες. Έρχονται λαχταριστά Survivor spoiler τόσο για το αυριανό επεισόδιο, όσο και για την εβδομάδα, που ακολουθεί. Μείνετε συντονισμένοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα