Survivor spoiler σήμερα 27/1 αποχώρηση: Ποιος κερδίζει το έπαθλο, ποιος αποχωρεί

Λίγο έμεινε για την μεγάλη αποχώρηση στο Survivor, που σύμφωνα με το Love it θα αλλάξει τις ισορροπίες στις δύο καλύβες. Ποιος θα φύγει; Θα επιβεβαιωθούν και σήμερα τα spoiler; Για πρώτη φορά, οι πηγές μας τα μπερδεύουν. Πριν την αποχώρηση, θα δούμε το αγώνισμα επάθλου επικοινωνίας. Ακόμα μία μάχη για τους μπλε και τους κόκκινους. Από το τρέιλερ του Survivor

είδαμε πως πρόκειται για ένα αγώνισμα που έχει το υγρό στοιχείο σαν βάση και στόχο στο τέλος, το πιο δύσκολο κομμάτι για όλους. Βέβαια παίζει εδώ ρόλο η ταχύτητα, κάτι στο οποίο φυσικά υπερτερούν οι μπλε.

Στα τρία τελευταία παιχνίδια είδαμε συγκλονιστικά ντέρμπι και πλέον όλοι μιλούν για νίκη των κόκκινων. Βέβαια, αν και το έπαθλο είναι πολύ σημαντικό,  το θέμα είναι να μην χάνουν οι ομάδες παίκτες.

Survivor spoiler σήμερα 27/1: Ποιος θα το κερδίσει;

Αυτό που ξέρουμε είναι πως… μπλε. Ναι ναι, πάλι μπλε. Μένει να δούμε αν θα αλλάξει κάτι με την αποχώρηση στους κόκκινους.  Όπως ακούσαμε στην εκπομπή Love It, ένας ακόμη καβγάς ανάμεσα σε κόκκινους και μπλε θα φέρει τα πάνω κάτω ενώ το έπαθλο επικοινωνίας είναι αυτό που θα φέρει και στιγμές συγκίνησης στην παραλία.

Survivor Spoilers 27/01/2021Survivor spoiler σήμερα 27/1 αποχώρηση: Ποιος αποχωρεί λοιπόν στο σημερινό επεισόδιο;

Η Ανθή Σαλαγκούδη γλιτώνει για μία ακόμα φορά. Η παραγωγή ξέρει καλά το κοινό που υπάρχει από πίσω της και δεν θα το χάσει τόσο απλά. Το ίδιο και ο Περικλής Κονδυλάτος. Ο παίκτης λοιπόν που αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο είναι η Ασημίνα Ιγλλέζου.

Survivor spoiler: Δεν έχουν τέλος οι νέες προσθήκες παικτών

Μετά την είσοδο της Βαλέριας Χοψονίδου και της Μαριάνθης Κάσδαγλη άλλοι τρεις παίκτες αναχώρησαν για τον Αγιο Δομίνικο ενώ όπως όλα δείχνουν η προσθήκη νέων παικτών θα γίνεται συχνά για να ενισχυθούν οι δυο ομάδες. Και μπορεί νωρίτερα να ανακοινώθηκε πως σε προχωρημένες συζητήσεις βρίσκεται ο τραγουδιστής Χρήστος Ζώτος, το πρωί της Τετάρτης η κάμερα του Ευτυχείτε αποκάλυψε πως τρεις παίκτες έφυγαν για το Survivor 4.

Ανάμεσά τους βρίσκεται και ο γιος του Νάσου Γαλακτερού από τον γάμο του με την Τέτα Λεονταρίδου. Πρόκειται για τον 24χρονο Παύλο Γαλακτερό ο οποίος έχει σπουδάσει ηχολήπτης, παίζει μπάσκετ και έκανε το ντεμπούτο του ως παρουσιαστής στην εκπομπή «Join Us». Ηταν επίσης ένα από τα μέλη της ομάδας παραγωγής στους Θαλασσόλυκους, την εκπομπή που παρουσίαζε η Κάτια Ταραμπανκό, με τον Γιάννη Αποστολάκη και τον Γιάννη Δρυμωνάκο.

Ο Νάσος Γαλακτερός έχει αποκτήσει και μια κόρη, την Σοφία, από τον γάμο του με την δημοσιογράφο Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Survivor spoiler: 3 νέες αναχωρήσειςSurvivor spoiler: Και ο Ζώτος;

Το όνομα του ακούστηκε έντονα ως ένα από αυτά που έχουν κάνει συζητήσεις για το Survivor και ο Χρήστος Ζώτος επιβεβαίωσε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» ότι βρίσκεται σε συζητήσεις για το ριάλιτι επιβίωσης. «Μου έχει γίνει πρόταση, Είναι η δεύτερη φορά που μου κάνουν πρόταση. Είμαστε σε συζητήσεις, αλλά μέχρι εκεί. Σίγουρα όταν πηγαίνεις σε ένα project που έχει ξεκινήσει είσαι πιο διαβασμένος, αλλά αν δεν έχεις τις συνθήκες διαβίωσης που έχουν εκεί τα παιδιά, δεν μπορείς να το κρίνεις 100%. Δεν ξέρεις αν μπορείς να προετοιμάσεις τον εαυτό σου χωρίς φαγητό και πείνα», είπε αρχικά ο Χρήστος Ζώτος.

Και συνέχισε: «Θα έκανα παρέα με τον Γιώργο Κοψιδά και ίσως με τον Chris Σταμούλη. Η Ανθή Σαλαγκούδη φαίνεται ότι δεν έχει δουλέψει πολύ, αλλά έχει μια εξέλιξη». Τέλος, για το θέμα των χρημάτων και τους μισθούς στους παίκτες του Survivor αποκάλυψε: «Δεν με νοιάζει το οικονομικό κομμάτι. Αν πάω θα ήθελα να το κάνω για να ζήσω την εμπειρία».

Survivor Spoiler: Αποχωρεί η Έλενα;

Όλοι το λένε πως το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών καθώς αλλάζουν πολλά όσο τα επεισόδια συνεχίζονται. Μια από τις πιο πρόσφατες αλλαγές είναι εκείνη της τροποποίησης των μελών των ομάδων καθώς πλέον δεν υπάρχουν Διάσημοι και Μαχητές, αλλά Κόκκινοι και Μπλε. Ένα από τα πρόσωπα που συζητήθηκε πολύ πριν μπει, ήταν η Έλενα Κρεμλίδου η οποία από την είσοδό της στο ριάλιτι επιβίωσης μέχρι και τώρα είναι στην ομάδα των Μπλε. Όμως, οι πιο πρόσφατες πληροφορίες δείχνουν πως από φαβορί, καταλήγει να αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο με αποτέλεσμα να επιστρέφει Ελλάδα.

Τώρα υπάρχει ένα σενάριο που μιλάει για μέλος της μπλε ομάδας με φανατικό κοινό, που ήταν στην πεντάδα των φαβορί του παιχνιδιού. Το συγκεκριμένο πρόσωπο σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν έφυγε επειδή το ψήφισαν οι συμπαίκτες του, αλλά επειδή το αποφάσισε το ίδιο. Δηλαδή πρόκειται για οικειοθελή αποχώρηση που αλλάζει τα δεδομένα και τις ισορροπίες.

Survivor spoiler σήμερα 27/1 αποχώρηση: Ποιος κερδίζει το έπαθλο, ποιος αποχωρεί – Δείτε LIVE
Keywords
Τυχαία Θέματα