Survivor spoiler αποχώρηση σήμερα: Αυτός φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο

Survivor spoiler αποχώρηση σήμερα: Συμβούλιο αποχώρησης σήμερα στο Survivor, με τους κόκκινους να βρίσκονται στη δυσάρεστη θέση να αποχαιρετήσουν έναν παίκτη τους, καθώς έχασαν τα δύο αγωνίσματα ασυλίας. Οι σχέσεις στην ομάδα των κόκκινων είναι ιδιαίτερα τεταμένες. Ο Τριαντάφυλλος εξακολουθεί να βρίσκεται στο περιθώριο και να δημιουργεί εκνευρισμό στους υπόλοιπους συμπαίκτες του οι οποίοι τον έβγαλα στον τάκο για ακόμα μια φορά.

Δείτε ακόμη: Ούτε star του Hollywood
– Σχεδόν “σηκωτή” πήραν την Άννα Μαρία από το αεροδρόμιο

Στο συμβούλιο της Τρίτης, στο στόχαστρο των συμπαικτών της βρέθηκε η Μαριάνθη που ψηφίστηκε για ακόμα μια φορά, ως η πιο αδύναμη παίκτρια της ομάδας, αν και τα αποτελέσματα δεν δείχνουν το ίδιο. Ο Παύλος Γαλακτερός που κέρδισε το αγώνισμα ατομικής ασυλίας υπέδειξε την Ελένη Χαμπέρη ως την τρίτη υποψήφια και το κοινό του ριάλιτι του ΣΚΑΙ καλείται να ψηφίσει ποιος από τους τρεις υποψήφιους θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Survivor spoiler σήμερα: Ξέσπασε σε κλάματα η Ελένη

Η Ελένη Χαμπέρη απογοητεύτηκε από το γεγονός ότι ο Παύλος Γαλακτερός την υπέδειξε ως υποψήφια καθώς στο trailer του σημερινού επεισοδίου φαίνεται να ξεσπά σε κλάματα. “Πρώτη φορά υποψήφια, είμαι πολύ στεναχωρημένη. Από την πρώτη μέρα που μπήκα στο παιχνίδι, την κάθε μέρα την ζούσα σαν να ήταν μοναδική. Λες και ήταν η τελευταία. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί δεν θέλω να φύγω, συγγνώμη που κλαίω. Αλλά μάλλον θα φύγω”, λέει η στην κάμερα η Ελένη.

Survivor spoiler αποχώρηση σήμερα: Ποιος φεύγει

Οι πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο αναφέρουν πως η αποχώρηση θα εξελιχτεί σε γυναικεία υπόθεση. Και αυτό γιατί ο Τριαντάφυλλος φαίνεται πως παραμένει στο παιχνίδι με τις δύο κοπέλες να παλεύουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η παίκτρια που θα συνεχίσει στο παιχνίδι είναι η Ελένη Χαμπέρη ενώ η παίκτρια που θα αποχωρήσει είναι η Μαριάνθη. Αναμένεται ωστόσο το σημερινό επεισόδιο, για να επαληθευτούν τα προγνωστικά για τη σημερινή αποχώρηση από το ριάλιτι που κρατά καθηλωμένο το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Γιώργος Λιανός αποκαλύπτει σε ποια ομάδα του Survivor δεν έκανε καλό η ένωση
Keywords
Τυχαία Θέματα