Survivor spoiler 28/2 διαρροή: Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο σήμερα

Survivor spoiler 28/2 διαρροή: Νέο επεισόδιο σήμερα Κυριακή 28 – 2 – 21 για το Survivor και θα δοθεί μάχη για το έπαθλο. Από το τρέιλερ του Survivor για το επεισόδιο της Κυριακής βλέπουμε αρκετά, με τους Κόκκινους να πανηγυρίζουν για την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη. Όπως μάθαμε, έπεσαν και… προσευχές! Οι παίκτες είχαν σοβαρά προβλήματα, καθώς η Ανθή ούτε νίκες έφερνε ούτε βοηθούσε στην καλύβα.

Οι Μπλε από την άλλη, την ήθελαν για ευνόητους λόγους. 

Βέβαια θα έχουμε και την είσοδο μιας νέας παίκτριας και μάλιστα έχουμε και αλλαγή από την παραγωγή την τελευταία στιγμή. Θα πάει με την κόκκινη ομάδα.

Survivor spoiler 28/2 διαρροή σήμερα: Οι μπλε σε «πόλεμο!» για το αν υπάρχει αρχηγός στην ομάδαSurvivor spoiler 28 2 21: Η εντυπωσιακή Ελένη Χαμπέρη

Ο λόγος είναι ότι η παραγωγή αποφάσισε να κάνει αυτή την αλλαγή γιατί διαπίστωσε πως τις τελευταίες μέρες, παρά την οικειοθελή αποχώρηση της Μαριπόζα στους Μπλε, η ομάδα κατάφερε να βρει τις ισορροπίες της. «Είναι η τελευταία παίκτρια η οποία έφυγε από Ελλάδα, αυτό το κορίτσι θα ανάψει πολλές φωτιές είναι κούκλα. Είναι η μοναδική παίκτρια θεωρώ που έχει ένα πολύ καλό βιογραφικό τι εννοώ, έχει γνωρίσει τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Κάνανε παρέα, έχουν ένα κοινό γνωστό και έτσι έχουν πάρα πολύ καλή επαφή… Η Έλενα είναι γυμνάστρια, είναι από τον Βόλο και είναι σε σχέση με έναν σεφ…» είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων δημοσιογράφος της εκπομπής «Ευτυχείτε» πριν λίγες μέρες. Αξίζει να σημειωθεί πως η Ελένη Χαμπέρη είναι πολύ εντυπωσιακή.

Survivor spoiler 28/2 διαρροή σήμερα: Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο;

Ας πάμε τώρα στο σημερινό αγώνα με έπαθλο το φαγητό. Η μάχη θα είναι αμφίρροπη, όμως αυτοί που τελικά θα πανηγυρίσουν στο τέλος θα είναι οι «κόκκινοι». Το ενδιαφέρον βέβαια τραβούν πάντα οι αγώνες ασυλίες, αλλά αυτά από τη Δευτέρα!

Survivor spoiler 28/2 διαρροή σήμερα: LIVESurvivor: Έγινε σεξ ή όχι;

H Βαλέρια Χοψονίδου, ήταν μία από τις παίκτριες του φετινού Survivor που μπορεί να μην έμεινε πολύ στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο η παρουσία της στο δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητη. Η αδελφή της Ολυμπίας Χοψονίδου, παραχώρησε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!» που κυκλοφορεί με τα «Νέα Σαββατοκύριακο» μιλώντας για τις εμπειρίες της από τον Άγιο Δομίνικο ενώ σχολίασε και τις φήμες που ήθελαν παίκτες του Survivor να προσέγγισαν ερωτικά ο ένας τον άλλον.

Πόσο καιρό πήρε να απαντήσεις θετικά στην πρόταση για το Survivor;

Από τη στιγμή που αυτή την περίοδο είμαι single και δεν έχω πίσω μου οικογένεια και παιδιά ήταν μια εμπειρία που ήθελα να ζήσω.

Έτσι λοιπόν πήρα την απόφαση να κάνω ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις και είπα ότι θα πάω και όπου βγει.

Μεταξύ της Ελευθερίας Ελευθερίου και του Αλέξη Παππά υπήρξε φλερτ ή όχι;

Δεν υπήρχε ερωτική προσέγγιση ούτε από την πλευρά της Ελευθερίας ούτε από τη μεριά του Αλέξη. Ξέρω ότι ο Αλέξης είπε για την Ελευθερία ότι τον έλεγε «αγάπη μου» και «άντρα μου», αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τον έβλεπε ερωτικά. Όταν ο Αλέξης είπε αυτά τα πράγματα στην καλύβα, η Ελευθερία σοκαρίστηκε, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι είχε αυτή την εντύπωση για εκείνη.

Kαι επειδή το συζήτησα μαζί της, μου είπε ότι δεν υπήρχε καν τέτοια σκέψη στο μυαλό της. Πώς θα μπορούσε άλλωστε αφού ο Αλέξης είχε κάτι πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο και δεν μπορούσε να γνωρίζει τι συμβαίνει και στην προσωπική ζωή της Ελευθερίας.

Μπορεί δύο παίκτες να είχαν ερωτική επαφή και να μην το αντιληφθήκατε οι υπόλοιποι;

Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να έγινε σεξ στο Survivor. Και θα σου εξηγήσω γιατί: Όταν είσαι άπλυτος, άλουστος, νηστικός, άυπνος, το τελευταίο πράγμα που σε ενδιαφέρει είναι να φλερτάρεις, πόσο μάλλον να κάνεις σεξ.

Είναι τόσο ιδιαίτερες και δύσκολες οι συνθήκες που από ένα σημείο και μετά δεν βλέπεις τον άλλον ως άντρα ή ως γυναίκα.

Τι σε δυσκόλεψε περισσότερο μέσα στο παιχνίδι;

Ο ύπνος. Τα βράδια είχε τόσο πολλή υγρασία που τα ρούχα γίνονταν μούσκεμα και κολλούσαν πάνω μας. Σε αυτές τις συνθήκες, όσο εξαντλημένος κι αν είσαι, δεν μπορείς να κοιμηθείς. Ίσως αν έμενα παραπάνω να σου έλεγα κάτι άλλο. Αλλά δυστυχώς για εμένα το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο τέλειωσε σε δεκαπέντε μέρες.

Είναι ένα παιχνίδι μυαλού το Survivor. Όταν είσαι μόνος σου στην παραλία, χωρίς τη συνηθισμένη σου καθημερινότητα, ανακαλύπτεις πράγματα για τον εαυτό σου που ούτε πίστευες ότι τα είχες. Επειδή στη ζωή μου εκτός παιχνιδιού είμαι ένα άτομο που θέλει όλα να είναι οργανωμένα και αγχώνομαι όταν δεν γίνονται στην ώρα τους, στο Survivor διαπίστωσα ότι έχω μεγάλη υπομονή.

Όσο για το αν επηρεάστηκαν οι διατροφικές της συνήθειες, η γνωστή σχεδιάστρια μόδας απαντά: Την πρώτη μέρα που βγήκα ζήτησα να φάω πατατάκια και σοκολάτα και την επόμενη δεν ήθελα να φάω τίποτα. Είχε πάθει σοκ ο οργανισμός μου.

Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις του Λιβάνη για τη Μαριαλένα μετά την είσοδο του πρώην της στο reality!

Ο Γιώργος Λιβάνης που είναι ο νυν αγαπημένος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, στις πρώτες δηλώσεις του μετά την είσοδο του πρώην συντρόφου της, Σάκη Κατσούλη στο παιχνίδι, δείχνει να είναι αρκετά cool, σχολιάζοντας με πολύ ήρεμο και… ψύχραιμο τρόπο τα όσα συμβαίνουν στην καλύβα των Μπλε στον Άγιο Δομίνικο.

Όταν ο γνωστός τραγουδιστής ερωτήθηκε για τη σχέση του με τη Μαριαλένα, εκείνος αρκέστηκε να πει: «Με τη Μαριαλένα σαφώς και γνωριζόμαστε και είμαστε κοντά, κάνουμε παρέα. Γι’ αυτό της είχα στείλει μήνυμα εμψύχωσης στο έπαθλο επικοινωνίας. Νοιάζομαι για εκείνη, όπως νοιάζομαι για κάθε δικό μου άνθρωπο. Το Survivor το παρακολουθώ, βλέπω τη Μαριαλένα και ξέρω ότι είναι αρκετά δυνατή και ικανή για να τα καταφέρει. Χαίρομαι πολύ για εκείνη», δήλωσε ο τραγουδιστής για τη σύντροφό του, η οποία πρόσφατα ήρθε σε δύσκολη θέση δημοσίως όταν είδε τον πρώην σύντροφό της, Σάκη Κατσούλη να μπαίνει στο παιχνίδι και να εντάσσεται στην ομάδα της, τους μπλε.

Ο Γιώργος Λιβάνης επίσης αναφέρθηκε και στον τρόπο που ο ίδιος αντιμετωπίζει τις σχέσεις που τελειώνουν στη ζωή του, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίσει αν είναι ή όχι ενοχλημένος από το γεγονός ότι η Μαριαλένα έχει έρθει και πάλι κοντά με τον πρώην σύντροφό της με τον οποίο ήταν μαζί περίπου δύο χρόνια. Ο τραγουδιστής είπε: «Έχω περάσει έντονες σχέσεις αλλά και έντονους χωρισμούς, οπότε θα μπορούσα να πω “να είσαι ευτυχισμένη” σε κάποια πρώην σύντροφό μου. Ίσως και να το έχω πει. Έχω φτάσει και σε ακραία σημεία. Εξάλλου, αν δεν ζήσεις έναν έρωτα με όλη του τη σφοδρότητα, πώς αλλιώς θα τον βιώσεις; Κι αν δεν ζήσεις κάτι μέχρι τέλους, δεν ξέρεις πότε τελειώνει».

Survivor: Το «καυτό» πλάνο της Ιγγλέζου

Η Ασημίνα Ιγγλέζου μπορεί να έμεινε λίγο στο ριάλιτι επιβίωσης του Survivor oι πόζες της πάντως θα μείνουν στο μυαλό μας για πάντα…

Δείτε ένα πλάνο που δεν κόπηκε στο μοντάζ και η ίδια η παίκτρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Στα πατώματα», έγραψε η πρώην παίκτρια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ασημινα ιγγλεζου (@asiminaigglezou)

Keywords
Τυχαία Θέματα