Survivor spoiler 13/2 δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση: «Στα μαχαίρια» οι Μπλε

Δεύτερος αγώνας ασυλίας απόψε στο Survivor All Star και οι Μπλε είναι με την πλάτη στον τοίχο ειδικά μετά τον χθεσινό αγώνα και τον τρόπο που ήρθε η ήττα. Το κλίμα στην ομάδα είναι περίεργο. Ήδη ο Chris Σταμούλης έχει εναντιωθεί στην υπόλοιπη ομάδα ενώ η κόντρα με τους Κόκκινους δε σταματά. Στο αποψινό επεισόδιο, το  παρελθόν των παικτών του Survivor

έρχεται στο προσκήνιο και οι παίκτες των δυο ομάδων βγάζουν μαχαίρια.

Απόψε, σύμφωνα με τα spoiler, θα δούμε τους Μαχητές να χάνουν ξανά στο στίβο μάχης και να βγάζουν τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση στο Συμβούλιο του Νησιού. Η ψηφοφορία βγάζει αποτέλεσμα που προκαλεί εκνευρισμό και μια δύσκολη νύχτα περιμένει τους Μπλε. Η Μελίνα είναι η δεύτερη υποψήφια για αποχώρηση, συμπληρώνοντας την τετράδα μαζί με τον Κρις Σταμούλη, ο οποίος ψηφίστηκε στο προηγούμενο επεισόδιο.

Οι επόμενες κινήσεις της Ασημίνας και της Κατερίνας

Η αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα από το «Survivor All Star» συζητιέται ιδιαίτερα ακόμη και τώρα. Οι δύο αθλήτριες, που κατηγορούνται ότι «πιάστηκαν» με κινητό στο δάσος, έχουν επιστρέψει από τον Άγιο Δομίνικο και τα στόματα έχουν αρχίζει να ανοίγουν. Αν και ακόμη δεν έχουν παραχωρήσει συνέντευξη, μέσα από αναρτήσεις στα social media, δείχνουν ότι είναι εξαιρετικά απογοητευμένες και θυμωμένες με τα όσα έχουν γίνει αλλά κυρίως με τα όσα έχει δει το κοινό στα μονταρισμένα επεισόδια. Το πρωί της Δευτέρας, μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» του ALPHA, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έκανε μεγάλες αποκαλύψεις.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι η Ασημίνα είναι σε τόσο άσχημη ψυχολογική κατάσταση που θα επισκεφθεί ψυχολόγο. Ακόμη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, η Κατερίνα Δαλάκα -κατά τη διάρκεια του συμβουλίου που ο Μπάρτζης κατηγόρησε την Ασημίνα- όχι μόνο δεν έφυγε όπως φάνηκε στα πλάνα, αλλά υπερασπίστηκε την συμπαίκτριά της πάρα πολύ. Δεν είναι τυχαία και η ανάρτηση της Ασημίνας στην οποία γράφει: «Εγώ ξέρω ότι εκείνη τη νύχτα του “πολέμου” μίλησες παραπάνω και από εμένα… Το ξέρεις και το ξέρω κι εγώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor, 132, Στα, Μπλε,Survivor, 132, sta, ble