Survivor 5: Έπαθλο οι Μαχητές αλλά… μεζέ οι Διάσημοι

Survivor 5: Το Survivor επέστρεψε στις οθόνες μας, με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να ξεκινά με δυνατούς αγώνες, αλλά και πολλές εντάσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες. Κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού αγωνίσματος, ο Βαλάντης ένιωσε μια αδιαθεσία στον στίβο μάχης του Survivor 5. Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Σταμάτη Καλαφατά, αλλά στο τέλος της κούρσας έδειξε να αντιμετωπίζει πρόβλημα, μένοντας από δυνάμεις. Ο Βαλάντης ήταν αδύνατον να συνεχίσει, με αποτέλεσμα να χάσει από τον αντίπαλό

του. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο τραγουδιστής είχε σχεδόν καταρρεύσει.

Οι συμπαίκτες του τον ξάπλωσαν στον πάγκο, καθώς του είχε πέσει η πίεση και λίγο αργότερα εμφανίστηκε η γιατρός για να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες. “Παιδιά είμαι καλά, έσκασα”, είπε ο Βαλάντης, ο οποίος λίγα λεπτά αργότερα σηκώθηκε και έδειξε να έχει συνέλθει.

Survivor: Έπαθλο οι Μαχητές αλλά… μεζέ οι Διάσημοι

Σπουδαία ήταν η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες για το έπαθλο. Ο Γιώργος Λιανός, αφού πρώτα θύμισε στους παίκτες ότι «αυτό είναι το πιο δύσκολο Survivor όλων των εποχών» τους αποκάλυψε τι θα έπαιρνε η νικήτρια ομάδα και, η αλήθεια είναι πως υπήρξε μια καταρχήν απογοήτευση.  Βέβαια, ο τρόπος που και οι δύο φυλές αγωνίστηκαν έδειξε πόσο πολύ ήθελαν να έχουν στη φαρέτρα τους τα εργαλεία για την εξερεύνηση του βυθού και ας μην ήταν μέσα σε αυτά το ψαροντούφεκο. Συγκεκριμένα, ο αγώνας έληξε με σκορ 10-8 υπέρ των Μαχητών, με τους Διάσημους να φτάνουν μέχρι και το 8-8, παρότι βρέθηκαν πίσω μέχρι και με 7-3.

Οι Μαχητές λοιπόν επέστρεψαν στην παραλία τους έχοντας το έπαθλο και όντες έτοιμοι να εξερευνήσουν τον δομινικανό βυθό για κάτι βρώσιμο, ωστόσο στην επόμενη δοκιμασία, τα αγαπημένα Παιχνίδια της Καραϊβικής, οι Διάσημοι είχαν την απάντηση.  Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους παίκτες στο πρώτο για φέτος Παιχνίδι Ερωτήσεων, τους αποκάλυψε το λαχταριστό έπαθλο, που ήταν ένα τριπλό τοστ για κάθε νικητή και τους… έριξε στη μάχη.

Μετά από… τρελές ερωτήσεις και πολύ γέλιο, νικητές αναδείχθηκαν οι Διάσημοι με σκορ 7-5 και απήλαυσαν το βραδινό τους με μεγάλη ευχαρίστηση, πριν αποσυρθούν εκ νέου για την παραλία τους

Keywords
Τυχαία Θέματα