Δολοφονία Μοσχάτο: Το θύμα είχε απασχολήσει υπηρεσίες του εξωτερικού

Στη χώρα μας δεν ήταν σεσημασμένος για κάποιο αδίκημα ο 41χρονος Γωργιανός, ο οποίος έπεσε νεκρός σε ενέδρα θανάτου έξω από το σπίτι του στο Μοσχάτο, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, αλλά τα στοιχεία ταυτότητάς του, τα οποία έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία, δείχνουν ότι είναι σεσημασμένος για αδικήματα σε ξένες χώρες, των οποίων έχει «απασχολήσει» τις Αστυνομικές Αρχές! Στην αποκάλυψη αυτή, που σηματοδοτεί σε σημαντικό βαθμό και την κατεύθυνση των ερευνών της Αστυνομίας για τον εντοπισμό κατ αρχήν του χώρου,

από τον οποίο μπορεί να προέρχεται η εντολή δολοφονίας του 41χρονου, στην Αθήνα, προχωρά το Alphafreepress. Πρόκειται για ένα στοιχείο που δείχνει ότι μπορεί η εντολή για το «συμβόλαιο θανάτου» να δόθηκε από το εξωτερικό, από κάποια χώρα όπου δραστηριοποιήθηκε ο 41χρονος Γεωργιανός σε τομείς που ακόμη δεν αποκαλύπτονται από την Αστυνομία.

από τον Πέτρο Καρσιώτη

Και δεν αποκαλύπτονται γιατί οι αστυνομικοί, που χειρίζονται την υπόθεση της ενέδρας θανάτου στο Μοσχάτο, δεν έχουν πειστεί απόλυτα ότι τα στοιχεία που αναγράφονται στην ταυτότητα που τους παραδόθηκε είναι τα πραγματικά του θύματος! Για το λόγο αυτό, και καθώς η υπόθεση ταυτοποίησής του εξελίσεται σε θρίλερ, ελήφθησαν δακτυλικά αποτυπώματα από τη σορό του και ήδη μαζί με άλλα στοιχεία έχουν παραδοθεί στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για σύγκριση και ταυτοποίηση, ακόμη και με «ορφανά» αποτυπώματα σε διάφορες έκνομες ενέργειες στον ελληνικό χώρο. Όλα τα πάρα πάνω συνδυάζονται με καταθέσεις γειτόνων του θύματος οι οποίοι τον έβλεπαν αραιά να βγαίνει στο μπαλκόνι και να μιλάει τηλεφωνικά στη γλώσσα του, να δέχεται αρκετά άτομα στο σπίτι του Μοσχάτου, αλλά να μην έχει καμία κοινωνική σχέση μαζί τους, ούτε να εργάζεται με το ερωτηματικό για το που έβρισκε τα χρήματα να συντηρείται να ζητά απάντηση.

Πώς στήθηκε η ενέδρα

Υπενθυμίζεται ότι την ενέδρα θανάτου στον 41χρονο άνδρα από τη Γεωργία, έστησαν άγνωστοι εκτελεστές, βράδυ Πρωτοχρονιάς στην οδό Ταξιαρχών, όπου διέμενε με την οικογένειά του τα τελευταία τρία με τέσσερα χρόνια. Παρά το γεγονός ότι τον είδαν να επιστρέφει στο σπίτι του στην οδό Ταξιαρχών, μαζί με τη σύντροφό του και την ανήλικη κόρη του, δεν ματαίωσαν το δολοφονικό τους σχέδιο. Την ώρα που ο 41χρονος κατέβηκε από το αυτοκίνητο, που μόλις είχε σταθμεύσει, πριν προλάβει να κάνει λίγα βήματα, ο δράστης πετάχτηκε από το σημείο όπου κρυβόταν έως εκείνη τη στιγμή και άρχισε να πυροβολεί εναντίον του.

Φορούσε μαύρα ρούχα μέσα στη σκοτεινιά για να μη δίνει στόχο σε κανέναν να τον παρατηρήσει από τη γειτονιά και αφήνοντας πίσω του νεκρό τον 41χρονο, διέφυγε τρέχοντας μέσα στις σπαρακτικές κραυγές της συζύγου του θύματος, που βρέθηκε με το ανήλικο κορίτσι της μπροστά στη φρικτή δολοφονία. Περίοικοι είπαν ότι άκουσαν ξαφνικά τέσσερις με πέντε πυροβολισμούς και είδαν τον άνδρα να έχει πέσει στο πεζοδρόμιο της οδού. Από την πρώτη έρευνα της Αστυνομίας βρέθηκαν κοντά στην είσοδο της πολυκατοικίας τρεις κάλυκες από πιστόλι.

Σε άλλο σημείο ο συνεργός

Ο δράστης έχοντας διαφύγει από το σημείο πεζός προφανώς έτρεξε σε κάποιο προσυμφωνημένο με συνεργό του σημείο, όπου τον περίμενε με τροχοφόρο και διέφυγαν. Ο συνεργός με το μέσο διαφυγής δεν εμφανίστηκε στον τόπο της δολοφονίας για να μη δουν οι περίοικοι καθώς πολλοί κυκλοφορούσαν ακόμη στους δρόμους ή βρίσκονταν στα μπαλκόνια τους, το μέσο και ενημερώσουν την Αστυνομία για τις αναζητήσεις της στην ευρύτερη περιοχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα