Spiegel: Η Χρ. Αυγή απειλεί δημοσιογράφους για τις αποκαλύψεις τους

Μια καταγγελία, η οποία χρίζει διερεύνησης, κάνει το Spiegel, το οποίο αναφέρει πως η δημοσιογράφος του Έθνους, Μαρία Ψαρρά, η οποία υπογράφει τις συνεντεύξεις πρώην μελών της Χρυσής Αυγής, δέχεται απειλές από μέλη του ακροδεξιού μορφώματος.

Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό, η δημοσιογράφος είναι μια εκ των 14 δημοσιογράφων, επικεφαλής καναλιών, σχολιαστές και αναλυτές τους οποίους έχει μηνύσει η Χρυσή Αυγή.

Στο άρθρο αναφέρονται και δηλώσεις της στην ηλεκτρονική έκδοση του γερμανικού περιοδικού την Κυριακή: «Η δημοσιογράφος Ψαρρά, είπε στο Spiegel Online από αδιευκρίνιστη περιοχή πως μετά την δημοσιοποίηση της συνέντευξης πρώην μέλους της Χρυσής Αυγής, αυτή και ένας συνάδελφος της δέχονται απειλές από υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής. Το κόμμα θεώρησε πρόκληση την συνέντευξη, καθώς προέρχεται από πρώην μέλος του κόμματος που ανήκει ο δολοφόνος Γιώργος Ρουπακιάς. Το κόμμα έχει αρνηθεί την οποιαδήποτε ανάμιξη του στο έγκλημα και υποστηρίζει πως η συνέντευξη είναι ψεύτικη».

Το Spiegel καταλήγει σχολιάζοντας πως «η δημοτικότητα των νεοφασιστών έχει πληγεί από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα και τις συνεπακόλουθες αποκαλύψεις», κάτι που δείχνει και η πρόσφατη δημοσκόπηση του Έθνους.

Keywords
Τυχαία Θέματα