Russell Brand: Καλύτερα ναρκομανής, παρά διάσημος!

Σε μία σοκαριστική δήλωση που θα συζητηθεί, προέβη ο ηθοποιός, κωμικός και τηλεοπτικός αστέρας Russell Brand. Με την ευκαιρία ειδικής εκπομπής του BBC με τίτλο «Brand Ο Russell: Από τον εθισμό στην ανάκαμψη» (που αναφέρεται στη σχέση που είχε παλαιότερα με τα ναρκωτικά), ο διάσημος σταρ μίλησε για την τότε ζωή του και για

τη σημερινή πραγματικότητα.

Μάλιστα, με αφορμή ένα βίντεο, που φαινόταν πως έκανε χρήση ηρωίνης, είπε: «Αυτό συμβαίνει όταν γνωρίζεις ότι πρόκειται για μια ασθένεια. Δεν έχει σημασία ότι τότε ζούσα στο εν λόγω διαμέρισμα στο Hackney και τώρα είμαι στο πολυτελές ξενοδοχείο Savoy. Ζηλεύω για την τότε ζωή μου».

Αν και είναι «καθαρός» (από ναρκωτικές ουσίες) για περισσότερο από μια δεκαετία, τόνισε το πόσο εύκολο είναι να ξανακυλήσει στην παλιά του ζωή: «Δεν έχουν σημασία για μένα, τα χρήματα, η δόξα, η δύναμη, το φύλο, οι γυναίκες. Τίποτα από αυτά. Θα προτιμούσα να είμαι ναρκομανής»!

Ωστόσο, ο 37χρονος αποκαλεί την ηρωίνη ως ένα «άπληστο ναρκωτικό» και εξηγεί: «Σου παίρνει τα πάντα. Πρώτα θα πάρει τα χρήματά σου, μετά θα πάρει τους φίλους σου, την οικογένειά σου, το αυτοκίνητο, το σπίτι σου. Στη συνέχεια, θα πάρει κομμάτια από το κορμί σου… Θα τα πάρει όλα, μέχρι και τη ζωή σου. Θα πάρει τα πάντα: ως και το τελευταίο πράγμα που έχεις θα έδινες ευχαρίστως, αρκεί να συνεχίσεις την ηρωίνη»!

Η εκπομπή του BBC αναμένεται να βγει στον αέρα στις 16 Αυγούστου.

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα