To Facebook επέτρεψε τον τζόγο με πραγματικά χρήματα!

Το Νο 1 κοινωνικό δίκτυο στο Ίντερνετ, Facebook – για πρώτη φορά στην ιστορία του – θα επιτρέψει στους χρήστες τους από τη Βρετανία να στοιχηματίσουν με πραγματικά χρήματα, μέσω της υπηρεσίας του.

Το Gamesys (εταιρεία τυχερών παιχνιδιών) ξεκίνησε ήδη μία έκδοση του Bingo, σε απευθείας μετάδοση, για τους -άνω των 18- χρήστες του Facebook στη Μεγάλη Βρετανία. Η εταιρεία ανακοίνωσε πως

θα πληρώσει τους νικητές με πραγματικά χρήματα.

Το διάσημο social media Facebook επιβεβαίωσε ότι συνεργάζεται με το Gamesys και πως θα επιτραπούν τα τυχερά παιχνίδια στην υπηρεσία του.

«Τα τυχερά παιχνίδια με πραγματικά χρήματα αποτελούν δημοφιλή και καλά οργανωμένη δραστηριότητα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Επιτρέπουμε λοιπόν, σε συνεργάτη μας να προσφέρει ανάλογα παιχνίδια σε ενήλικους χρήστες στην πλατφόρμα του Facebook, με ένα ασφαλές και ελεγχόμενο τρόπο», ανάφερε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο εκπρόσωπος του Facebook δήλωσε πως δεν υπάρχουν σχέδια για άλλες χώρες ούτε για συνεργασία με άλλη εταιρεία εκτός από το Gamesys.

Όλα αυτά, τη στιγμή που υπάρχει επιβράδυνση των εσόδων του διεθνούς δικτύου και που η προσπάθεια για εξεύρεση οικονομικών πόρων αποτελεί προτεραιότητα.

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα