«Pointgreek – Ο Άτλας του Ελληνισμού στο Διαδίκτυο»

Η διαδικτυακή κοινότητα του ελληνισμού στο διαδίκτυο, .pointgreek, γιορτάζει την ανανέωση του www.pointgreek.com και την μετεξέλιξή του σε πλατφόρμα επικοινωνίας και διασύνδεσης μεταξύ των Ελλήνων που ζουν σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Το νέο www.pointgreek.com δίνει τη δυνατότητα στον καθένα να δημιουργήσει λογαριασμό, να ανεβάσει τα δικά του ελληνικά σημεία, να ενημερωθεί για ελληνικά events, που διοργανώνονται παντού στον κόσμο, να κατοχυρώσει το δικό του ελληνικό σημείο, ανεβάζοντας επιπλέον υλικό για αυτό, καθώς επίσης και να γράψει κριτικές για

ελληνικά σημεία που έχει επισκεφθεί.

25.000 σημεία, 4.200 πόλεις και 310 κατηγορίες περιλαμβάνονται στη βάση δεδομένων ελληνικών σημείων του .pointgreek και συνεχώς αυξάνονται!

Η ομάδα του .pointgreek θέλοντας να τιμήσει το πολύπλευρο και αξιέπαινο έργο των ελληνικών κοινοτήτων σε όλο τον κόσμο, εγκαθιδρύει τη «Γωνιά των Κοινοτήτων». Ο ειδικός αυτός χώρος στο www.pointgreek.com είναι αφιερωμένος στις ελληνικές κοινότητες. Εκεί ο χρήστης μπορεί να προσπελάσει τη σελίδα οποιασδήποτε ελληνικής κοινότητας και να ενημερωθεί για εκδηλώσεις και νέα της κοινότητας.

Email επικοινωνίας: [email protected][email protected]

Keywords
Τυχαία Θέματα