Pointer Sisters – Ανίτα Πόιντερ: Πέθανε σε ηλικία 74 ετών

Πέθανε η Ανίτα Πόιντερ, μέλος των βραβευμένων με Grammy Pointer Sisters, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.  Η Πόιντερ, που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών, είχε γύρω της την οικογένειά της, στο σπίτι της στο Μπέβερλι Χιλς, δήλωσε ο εκπρόσωπός της, Ρότζερ Νιλ.  Οι Pointer Sisters έκαναν αρκετές επιτυχίες τις δεκαετίες του ‘70 και του ‘80, μεταξύ των οποίων τα τραγούδια «I’m So Excited», «Jump (For My Love)» και «Fire».  Οι Τζουν και Μπόνι Πόιντερ ξεκίνησαν ως ντουέτο το 1969 και σύντομα προστέθηκε σε αυτές η αδελφή τους Ανίτα Πόιντερ, που εγκατέλειψε τη δουλειά της ως γραμματέας για να ασχοληθεί

με τη μουσική.

Αργότερα τα μέλη των Pointer Sisters έγιναν τέσσερα, όταν προστέθηκε η Ρουθ Πόιντερ, η μοναδική πλέον από τα αρχικά μέλη που παραμένει στη ζωή. Η Μπόνι Πόιντερ εγκατέλειψε το γκρουπ στα τέλη της δεκαετίας του ‘70.

”Ήταν εκείνη που μας κρατούσε όλους δεμένους και μαζί για τόσο καιρό”

«Παρά τη βαθιά θλίψη μας για την απώλεια της Ανίτα, μας παρηγορεί ότι ξέρουμε πως πλέον είναι με την κόρη της Τζέιντα και τις αδελφές της, Τζουν και Μπόνι. Ήταν εκείνη που μας κρατούσε όλους δεμένους και μαζί για τόσο καιρό. Η αγάπη της για την οικογένειά μας θα συνεχίσει να ζει», ανέφερε η οικογένεια σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα