Ποια ζώδια θα ερωτευτούν το 2023: Οι τυχεροί του νέου έτους

Ο έρωτας είναι στη λίστα όλων των ζωδίων, γιατί ποιος δεν θέλει να νιώθει ότι τον αγαπούν και αγαπά; Και όπως δείχνουν τα άστρα, το 2023 προβλέπεται να είναι μια πολύ ερωτική και ρομαντική χρονιά. Πέρα από τις συνήθεις διελεύσεις Άρη-Αφροδίτης (που περιλαμβάνουν την ανάδρομη Αφροδίτη από τις 22 Ιουλίου έως τις 3 Σεπτεμβρίου 2023), είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι ο Βόρειος και ο Νότιος Κόμβος θα αλλάξουν ζώδιο στις 17 Ιουλίου και θα εισέλθουν στον αστρολογικό άξονα του Κριού που κυβερνάται από τον Άρη και του Ζυγού, που κυβερνάται από την Αφροδίτη. Πρόκειται για δύο όψεις

εξαιρετικά δυνατές, που κάνουν το 2023 ακόμα πιο σημαντικό για τις σχέσεις. Να γιατί οι Ζυγοί, οι Σκορπιοί, οι Τοξότες και οι Αιγόκεροι είναι πιο πιθανό να χτυπηθούν από το βέλος του Έρωτα το 2023.

Αυτά τα ζώδια θα ερωτευτούν το 2023Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου)

Πολλά θα συμβούν στον ουρανό το 2023, αλλά θα χαρείτε να μάθετε ότι η ερωτική σας ζωή πιθανότατα θα δει τα οφέλη αυτών των αστρολογικών διελεύσεων. Ας ξεκινήσουμε με τη μεγαλύτερη επιρροή του Δία – του πλανήτη της τύχης, της επέκτασης, της αφθονίας και της ευημερίας – καθώς θα κινείται στον Κριό για ένα μεγάλο μέρος του έτους, φέρνοντας ευκαιρίες για συνεργασίες, ενώ παράλληλα θα αποκαταστήσει την ελπίδα και την πίστη σας όσον αφορά τις σχέσεις.

Μάλιστα, ο Βόρειος Δεσμός θα εισέλθει επίσης στο ζώδιο του Κριού -που βρίσκεται απέναντί σας- τον Ιούλιο, φέρνοντας σταθερότητα στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις και συνεργασίες. Για όσους από εσάς σκέφτεστε τον γάμο, αυτό είναι ένα πολύ καλό διάστημα.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Ψάχνετε για νέο έρωτα; Είτε είστε έτοιμοι είτε όχι, το 2023 προμηνύεται άκρως ερωτικό. Ο τυχερός Δίας θα ενωθεί με τον Βόρειο Δεσμό στον Ταύρο μέσω του έβδομου οίκου των προσωπικών σας σχέσεων, φέρνοντας αρμονία και ισορροπία στις σχέσεις.

Ο Δίας επεκτείνει ό,τι έρχεται σε επαφή μαζί του, οπότε από τις 15 Μαΐου, η τύχη και η ευημερία θα είναι εν αφθονία στη ζωή σας.

Τοξότης (21 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Το 2023 θα εκφραστείτε πιο πολύ από ποτέ. Αυτό θα συμβεί επειδή ο ουράνιος κυβερνήτη σας, ο Δίας, διέρχεται από τον Κριό -στον πέμπτο οίκο της αγάπης, του πάθους και της απόλαυσης- για το πρώτο μισό του 2023, αλλά δεν τελειώνουν εδώ τα καλά.

Εκτός από τη διέλευση αυτή που σας φέρνει τύχη, αφθονία και επέκταση στα ερωτικά, ο Βόρειος Δεσμός θα εισέλθει στον Κριό τον Ιούλιο, φέρνοντας καλή ενέργεια. Καλείστε να αναλάβετε πρωτοβουλία, ειδικά όσον αφορά τις επιθυμίες της καρδιάς σας.

Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Πάντα υπάρχει κάτι για να περιμένετε με ανυπομονησία στην αστρολογία, και το 2023 θα είναι μια χρονιά που θα στροβιλίζεται από αγάπη, ρομαντισμό και αισθησιασμό.

Πιθανότατα θα αρχίσετε να βλέπετε τα αποτελέσματα κατά τη διάρκεια του δεύτερου μισού του έτους, καθώς ο Δίας – πλανήτης της ελπίδας, της πίστης, της αφθονίας και της επέκτασης – θα εισέλθει στον Ταύρο στις 16 Μαΐου, ενώνοντας τον Βόρειο Δεσμό μέσω του ρομαντικού πέμπτου οίκου σας, του έρωτα, του φλερτ.

Μπορεί ο έρωτας να μην ήταν προτεραιότητα ποτέ για τους Αιγόκερους, φέτος όμως τα πράγματα αλλάζουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ποια, 2023,poia, 2023