Padma Lakshmi: Η πρώην κα Rushdie φωτογραφίζεται για το Playboy

Ο πρώην σύζυγός της, Salman Rushdie, σύμφωνα με το περιοδικό “Times” έχει την 13 θέση από τους 50 πιο διάσημους Βρετανούς συγγραφείς. Τι και αν έχει δηλώσει άθεος και του έχει κηρύξει  «ιερό πόλεμο» η Hezbollah, η Padma ήθελε πάντα να είναι εκείνη που ξεχωρίζει δίπλα του.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια δεν άντεξε την ζωή δίπλα σε ένα καταξιωμένο συγγραφέα και τον χώρισε μετά από τρία χρόνια, δηλώνοντας ότι εκείνη ήθελε να τον «σχολάσει»! Όσο για τον «άτυχο» συγγραφέα, ο οποίος της έριχνε και 23 χρόνια, σε συνεντεύξεις του, είχε δηλώσει ότι η πρώην του ήταν «ερωτευμένη με τα φώτα και τις κάμερες».

Τώρα η Padma, βρήκε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τα εσώρουχά της και να μιλήσει για τον αποτυχημένο γάμο της, στο περιοδικό “Playboy”: «Ήμουν με κάποιον που είχε μεγάλο πνεύμα και ήταν τέλειος στο να φλερτάρει. Δεν μετανιώνω για καμία μέρα που ήμουν με τον Salman, αλλά ήταν κουραστικό. Είμαι χαρούμενη που βρέθηκα δίπλα του και του κράταγα το χέρι αλλά έχουμε διαφορετικές διαδρομές στην ζωή μας.»

Οι περισσότεροι αναρωτιόντουσαν γιατί το όμορφο μοντέλο παντρεύτηκε κάποιον που μπορεί να είναι πολυβραβευμένος συγγραφέας αλλά θεωρείται κατά γενική ομολογία άσχημος; Η Padma απάντησε σε αυτό, εξηγώντας: «Σχόλια όπως αυτό προέρχονται από άγνοια. Εάν μας βλέπατε μαζί, θα ξέρατε τον λόγο».

Αλλά οι περισσότεροι είχαν έτοιμη την απάντηση λέγοντας με «κακία» ότι αυτό που κυνηγάει είναι η δημοσιότητα. Τώρα πλέον το μοντέλο έχει μία κόρη από τον ιδρυτή του κολοσσού “Dell”, Adam και βλέπει τα επαγγελματικά της να «ανθίζουν» καθώς θα παρουσιάσει για μία ακόμα φορά το “Top Chef”.

Keywords
Τυχαία Θέματα