Oι καλύτερες φωτογραφικές εφαρμογές για το smartphone σας...

Το μόνο που χρειάζεστε φέτος το καλοκαίρι για να απαθανατίσετε με μοναδικό τρόπο τις καλοκαιρινές σας διακοπές είναι ένα smartphone με ενσωματωμένη φωτογραφική μηχανή τουλάχιστον 8MP και τις σχετικές εφαρμογές.
Ασ δούμε λοιπόν μερικές από τις καλύτερες εφαρμογέςπου θα σας χρειαστούν:

Instagram
Τα 17 προ-εγκαταστημένα φίλτρα του, επιτρέπουν στους χρήστες του τη δυνατότητα να δημιουργήσουν ένα ακόμα κοινωνικό δίκτυο μέσω της εφαρμογής, στο οποίο ο ένας σχολιάζει τις φωτό του άλλου και όλοι μαζί

τις ανεβάζουν στο twitter. Τραβάει κα΄ποιος μία φωτογραφία και στην συνέχεια προσθέτει ένα από τα φίλτρα που υπάρχουν και φημιουργέι μέσα σε δευτερόλεπτα τέχνη...


Μάλιστα το τρίτο βραβείο στον 69ο διαγωνισμό φωτογραφίας Pictures of the Year International, που πήρε ο δημοσιογράφος των NY Times Damon Winter για την κάλυψη του πολέμου στο Αφγανιστάν, χρησιμοποιώντας την Hipstamatic εφαρμογή στο iPhone του και όχι τις επαγγελματικές κάμερες, που επίσης κουβαλούσε μαζί του, σηματοδοτεί την αυγή μιας νέας φωτογραφικής εποχής.
Θεωρητικά σύμφωνα με τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά η καλύτερη ενσωματωμένη φωτογραφική μηχανή κινητού είναι εκείνη του iPhone 4S.

Οι υπόλοπες εφαρμογές:
Το Filterstorm (€2,99) σου επιτρέπει να κάνεις ό,τι και οι προηγούμενες γενιές Photshop, όπως να κάνεις crop , boost στο χρώμα και να προσθέσεις layers. Για ένα ταξίδι στις διαστάσεις.

Το Anticrop (€0,79) είναι ιδανικό για να επεκτείνεις μια εικόνα στις διαστάσεις που θέλεις ή να μετατρέψεις μια landscape λήψη σε τετράγωνη για να την ανεβάσεις στο Instagram.

Το Camera+ (€0,79) διαθέτει πολλαπλά εφέ και φίλτρα τύπου Instagram. Αλλά εκείνο που κάνει τη διαφορά είναι η λειτουργία clarity, που αναδεικνύει το χρώμα και ανασύρει τις γωνίες των αντικειμένων από τη λήθη.

Επίσης το Photosynch (δωρεάν) σου επιτρέπει -χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο γυροσκόπιο- να τραβήξεις φωτογραφίες 360- κάνοντας απλώς έναν κύκλο γύρω από τον εαυτό σου. Εξαιρετική ιδέα, μέτρια εφαρμογή, αφού το τελικό αποτέλεσμα δεν αγγίζει την τελειότητα.

Το PS Express (δωρεάν) σου επιτρέπει να επέμβεις σε φωτεινότητα, contrast, να κάνεις crop, να βάλεις τίντες, να σκιτσάρεις, να χτυπήσεις χρώματα, να θολώσεις σβήνοντας ρυτίδες και προσφέροντας ατμόσφαιρα, να βάλεις πλαίσια και ουτσιαστικά να κάνεις ότι και στο γνωστό photoshop.

Καλές φωτογραφίες!

Keywords
Τυχαία Θέματα