«My name is Bond…», θα πουν στα Όσκαρ

Τα 50 τους χρόνια έκλεισαν φέτος οι ταινίες James Bond και οι υπεύθυνοι των βραβείων Όσκαρ σκοπεύουν να το γιορτάσουν με ένα σχετικό αφιέρωμα.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα περιλάβουμε στο σόου της απονομής έναν χαιρετισμό για τα 50ά γενέθλια του James Bond», δήλωσαν οι παραγωγοί

της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στη φετινή απονομή, Κρέιγκ Ζάνταν και Νιλ Μέρον. Οι δυο τους περιγράφουν τις ταινίες του πράκτορα 007 ως «την μακροβιότερη σειρά στην ιστορία του κινηματογράφου και ένα αγαπημένο παγκόσμιο φαινόμενο».

Το… «χεράκι» του για το αφιέρωμα έβαλε (και) η επιτυχημένη πορεία του Skyfall, καθώς η ταινία είναι η πλέον κερδοφόρα από τις 23 προηγούμενες, με εισπράξεις που ξεπερνούν το ένα δισεκατομμύριο δολάρια.

Η απόφαση να περιληφθεί στην τελετή απονομής αφιέρωμα για τις James Bond ταινίες, όπως ήταν αναμενόμενο, φούντωσε τις φήμες ότι η ταινία θα είναι υποψήφια για Όσκαρ.

Ήδη η ταινία και οι παραγωγοί της είναι υποψήφιοι για την υψηλότερη διάκριση των βραβείων της Ένωσης Αμερικανών Παραγωγών, κάτι που θεωρείται ως σοβαρή ένδειξη για τις υποψηφιότητες των Όσκαρ.

Η τελετή των Όσκαρ θα πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου με οικοδεσπότη τον Σεθ Μακφαρλέιν, δημιουργό της επιτυχημένη τηλεοπτικής σειράς Family Guy.

Keywords
Τυχαία Θέματα