Music Discovery Project: Το νέο project του YouTube για να βρίσκεις μουσική

Ένα νέο project έκανε την εμφάνιση του στο YouTube, με σκοπό να γίνει πιο εύκολη η εύρεση μουσικής κάποιου είδους ή η δημιουργία playlist, αλλά και η παρακολούθηση των trends τη δεδομένη περίοδο, άρα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως “μετρητής επιτυχίας-δημοφιλίας” των τραγουδιών, σαν scouting για μελλοντικές επιτυχίες, κάτι που θα φανεί πολύ χρήσιμο στους djs.

H λειτουργία είναι πολύ απλή. Αφού γράψετε το όνομα του καλλιτέχνη ή του τραγουδιού που επιθυμείτε, το YouTube δημιουργεί μια playlist με όλα τα τραγούδια που θεωρούνται τα πιο επιτυχημένα. Επιπλέον, υπάρχει η επιλογή “Top Tracks for”, όπου σας οδηγεί σε μια ξεχωριστή σελίδα με τα κορυφαία τραγούδια του καλλιτέχνη.

Όμως, η πιο ενδιαφέρουσα λειτουργία είναι να επιλέξετε απευθείας τη λίστα Top 100, η οποία ξεκινά μια playlist των 100 δημοφιλέστερων τραγουδιών στο YouTube για τη συγκεκριμένη εβδομάδα, ενώ στην ξεχωριστή σελίδα YouTube Weekly Top Tracks εμφανίζεται η ταμπέλα “Watched” σε περίπτωση που έχετε παρακολουθήσει ήδη κάποιο από αυτά.

Το Music Discovery Project βρίσκεται σε πειραματική έκδοση ακόμη και περιμένουμε με αγωνία το τελικό αποτέλεσμα με την λειτουργικότητα που πρέπει να έχει.

Keywords
Τυχαία Θέματα