Matrix 4: Trailer που… τρελαίνει – Το Matrix επιστρέφει, 20 χρόνια μετά

Matrix 4: Ο Κιάνου Ριβς και η Κάρι-Αν Μος επιστρέφουν για την τέταρτη συνέχεια της ταινίας επιστημονικής φαντασίας The Matrix με τον Ριβς να υποδύεται για μια ακόμη φορά τον χάκερ Νίο. Μία από τις δημιουργούς της ταινίας, η Λάνα Γουακόφσκι, θα υπογράφει το σενάριο, τη σκηνοθεσία και την παραγωγή της τέταρτης συνέχειας της ταινίας, που βγήκε για πρώτη φορά στις αίθουσες το 1999. Οι πρώτες τρεις απέφεραν στο παγκόσμιο box office 1,6 δισ. Δολάρια.

Όπως δήλωσε

η Γουακόφσκι, πολλά από τα θέματα της πρώτης εκείνης ταινίας είναι σήμερα πιο επίκαιρα από ποτέ. Η πρώτη ταινία με τον Κιάνου Ριβς, που όλοι λένε πόσο τζέντλεμαν είναι, περιγράφει ένα μέλλον στο οποίο ο κόσμος όπως τον ξέρει ο άνθρωπος είναι το Matrix, μια εικονική πραγματικότητα που δημιουργήθηκε και συντηρείται από νοήμονες μηχανές προκειμένου να υποτάξει και εκμεταλλευτεί τον ανίδεο ανθρώπινο πληθυσμό ως πηγή ενέργειας, με την υποχρεωτική σύνδεση του στο Matrix μέσω μοσχευμάτων.

Matrix 4: Ο «Νίο» ξανάρχεται…

Πρωταγωνιστής της είναι ο προγραμματιστής υπολογιστών Τόμας Άντερσον -ο Κιάνου Ριβς- ο οποίος ζει μια μυστική ζωή ως χάκερ υπό το ψευδώνυμο «Νίο» και επιθυμεί να μάθει την απάντηση στην ερώτηση «τι είναι το Matrix». Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Variety, o Κιάνου Ριβς και η Κάρι Αν Μος θα ενσαρκώσουν και πάλι τον Νίο και την Τρίνιτι, τους ήρωες του «σύμπαντος» του Matrix, με τους οποίους συνδέθηκαν άρρηκτα στις πρώτες τρεις ταινίες. Την παραγωγή θα αναλάβουν οι Warner Bros. Pictures και Village Roadshow Pictures που θα φροντίσουν και για τη διανομή του φιλμ παγκοσμίως, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη ο πρόεδρος του ομίλου Warner Bros. Picture Group Τόμπι Έμεριχ.

Matrix 4: Είμαστε εκστασιασμένοι

«Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι, που θα επιστρέψουμε στο “Matrix” με τη Λάνα», δήλωσε ο Έμεριχ. «Είναι πραγματικά μια οραματίστρια, μια μοναδική και δημιουργική παραγωγός ταινιών και είμαστε εκστασιασμένοι που έχει αναλάβει το σενάριο, τη σκηνοθεσία και την παραγωγή αυτού του νέου κεφαλαίου του Matrix».  Τα προηγούμενα τρία φιλμ: “The Matrix,” “The Matrix Reloaded” και “The Matrix Revolutions” είχαν καταγράψει αθροιστικά εισπράξεις 1,6 δισεκατομμυρίων στο box office. Και στις τρεις περιπτώσεις, το σενάριο είχε γραφτεί από κοινού με την αδελφή της Λάνα, Λίλι Γουατσόφσκι.

«Πολλές από τις ιδέες που εγώ και η Λίλι εξερευνήσαμε πριν από 20 χρόνια για την πραγματικότητα, είναι ακόμα πιο σχετικές τώρα. Είμαι πολύ χαρούμενη που οι χαρακτήρες αυτοί επανέρχονται στη ζωή μου και που μου δίνεται η ευκαιρία να δουλέψω ξανά με τους ιδιοφυείς φίλος μου», είπε η Γουατσόφσκι.

Matrix 4: Τέταρτη φορά Matrix για τον Κιάνου Ριβς

Η ταινία ήταν τόσο επιτυχημένη ώστε να ακολουθήσουν δύο ακόμη: οι The Matrix Reloaded και The Matrix Revolutions. Η τρίτη συνέχειά της ήταν η πρώτη ταινία στην ιστορία του παγκόσμιου κινηματογράφου που βγήκε στις αίθουσες σε όλο τον κόσμο την ίδια ημέρα και ώρα. Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Variety, η παραγωγή της νέας ταινίας θα ξεκινήσει στις αρχές του 2020.

Στην τέταρτη ταινία Matrix  θα συμπρωταγωνιστεί και η Κάρι-Αν Μος

Keanu Reeves and Carrie Anne-Moss are officially returning for "Matrix 4" https://t.co/xItctt3PtR pic.twitter.com/02TTaG5K2r

CBS News (@CBSNews) August 21, 2019

Matrix 4: Matrix is… back

Don't worry, this isn't a simulation. #Matrix is back https://t.co/hTK4gtWLjb pic.twitter.com/AVB0nR8aAj

— Variety (@Variety) August 21, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα
Matrix 4, Trailer …,Matrix