MasterChef 6 spoiler 11/3 αποχώρηση: Αυτός ο παίκτης φεύγει από το παιχνίδι

MasterChef 6 spoiler 11/3 αποχώρηση: Ο διαγωνισμός μαγειρικής  MasterChef 6 έρχεται με νέο επεισόδιο, όπου θα δούμε την ψηφοφορία των μπλε για τους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση, καθώς και την δοκιμασία αποχώρησης, και τον παίχτη που θα αποχωρήσει. Η ζωή συνεχίζεται στο σπίτι του MasterChef. Άλλοι κλαίνε και άλλοι γελάνε. Μόνο που οι Μπλε κοντεύουν να συνηθίσουν και κάτι πρέπει να κάνουν.

Οι

κόκκινοι είχαν ακόμα μια έξοδο με τον Αποστολάκη. Όμορφη κουβεντούλα, λαχταριστά πιάτα, κρασάκι, και φοβερή θέα. Υπενθυμίζεται ότι νικήτρια ομάδα  από την ομαδική δοκιμασία της Τετάρτης βγήκε η κόκκινη με 3-2. Τι πλεονεκτήματα πήρε η Βασιλική; Να δώσει ασυλία ή να υποδείξει υποψήφιο προς αποχώρηση. Θα αναλάβει τις ευθύνες της ως αρχηγός; Διάλεξε τον υποψήφιο προς αποχώρηση. Βγήκε η ίδια στον τάκο και μπράβο της.

MasterChef 6 spoiler 11/3 αποχώρηση: Οι υποψήφιοι

Δημήτρης και Χριστόφορος πέρασαν στην τελική φάση της ασυλίας, όμως ο Χριστόφορος κέρδισε την ασυλία καθώς το ψάρι του είχε καλύτερη πέτσα από του Δημήτρη. Τα μέλη της μπλε ομάδας καλούνται να καταλογίσουν τις ευθύνες αυτής της ήττας και να ψηφίσουν ανάλογα. Μια δύσκολη ημέρα, που ακόμα και ο Μπόμπαινας σκέφτεται να αποχωρήσει. Κλάματα η Ελισάβετ που όμως είχε το πιο αδύναμο πιάτο, σε σκέψεις η Βασιλική, και μεγάλες κόντρες, που θα φέρουν πολλές εντάσεις.

Θα παιχθεί χοντρό παιχνίδι στην ψηφοφορία. Μπόμπαινας, Ελισάβετ, Νικήτας, δείχνουν να έχουν το προβάδισμα, για διαφορετικούς λόγους. Τον Δημήτρη θέλουν όλοι να τον διώξουν και η Ελισάβετ είχε το χειρότερο πιάτο της δοκιμασίας, και ο Νικήτας για να διώξει τον Μπόμπενα. Σύμφωνα με όσα έχουμε δει οι υποψήφιοι περιμένουμε να είναι: Βασιλική – Ελισάβετ – Δημήτρης.

MasterChef 6 spoiler 11/3 αποχώρηση: Ποιος θα αποχωρήσει;

Δοκιμασία Αποχώρησης με τον καλεσμένο chef Μιχάλη Κίκη, που φέρνει ένα απαιτητικό πιάτο, που θα πρέπει να αντιγράψουν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Οι κριτές στο τέλος θα δοκιμάσουν ένα εξαιρετικό πιάτο, και ένα που δεν πλησιάζει καθόλου το πιάτο του Σεφ. Μπορεί οι περισσότεροι να θέλουν να φύγει ο Μπόμπαινας, αλλά μαγειρικά τουλάχιστον δεν είναι και τόσο εύκολο να συμβεί σήμερα. Εκτός περίπτωσης ατυχήματος, που για σήμερα δεν μας προκύπτει.

Μαγειρικά καθαρά ο Δημήτρης είναι ανώτερος από όλους στην τριάδα του τάκου, και η Ελισάβετ η πιο αδύναμη. Η Βασιλική έχει δείξει ότι έχει την ψυχραιμία στις δύσκολες δοκιμασίες. Η εκτίμηση μας είναι ότι η Ελισάβετ θα αποχωρήσει από τον διαγωνισμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα
MasterChef 6, 113, Αυτός,MasterChef 6, 113, aftos