MasterChef 5 ομαδική 24/3: Ποιοι δυσαρεστήθηκαν με τη μοιρασιά του Παναγιώτη

Έφτασε η στιγμή στο MasterChef, που ο Παναγιώτης Τζαμαλής, ως νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας, απολαμβάνει τα πλεονεκτήματα της επιτυχίας του. Με ισχυρά δικαιώματα ανακατάταξης, ορίζει τις τέσσερις νέες ομάδες και φέρνει τα πράγματα εκεί που πιστεύει ότι πρέπει να βρίσκονται. Ως θριαμβευτής, απολαμβάνει το δημιούργημά του και επεμβαίνει εκεί που θέλει μόνο ο ίδιος. Οι τέσσερις νέες ομάδες χωρίστηκαν ανά τρία άτομα και είχαν τα χρώματα: μπλε, κόκκινη, κίτρινη και πράσινη.

Στην κόκκινη ομάδα πήγαν οι: Ιωάννης, Στέφανος και Μαρία. Στην κίτρινη ομάδα πήγαν οι: Νίκος, Τζιοβάνι, Μαργαρίτα. Στην πράσινη ομάδα πήγαν οι: Ανούς, Διονύσης, Λία. Στη μπλε ομάδα πήγαν οι: Παύλος, Κωνσταντίνα, Μαρίνα

MasterChef 5 – Παναγιώτης: Αυτά είναι τα υλικά που μοίρασε στις 4 ομάδες

Ο Παναγιώτης Τζαμαλής, ο οποίος κέρδισε στο Τεστ Δημιουργικότητας, αφού διαμόρφωσε τις νέες ομάδες στη συνέχεια, μοίρασε και τα υλικά. Έτσι στους Μπλε μέλη της οποίας είναι η Μαρίνα, ο Παύλος και η Κωνσταντίνα έδωσε την κολοκύθα. Στους Πράσινους, δηλαδή, στην Ανούς, τον Διονύση και τη  Λία έδωσε τα χοιρινά μάγουλα.

Ορτύκια  θα πρέπει να μαγειρέψει η Μαρία, ο Ιωάννης και ο Στέφανος ή αλλιώς η Κόκκινη ομάδα, ενώ για το τέλος άφησε την Κίτρινη ομάδα με τους Νίκο, Τζιοβάνι και Μαργαρίτα στους οποίους έδωσε το χταπόδι. Κάποιοι χάρηκαν με αυτή τη…. μοιρασιά, άλλοι πάλι όπως ο Ιωάννης και ο Στέφανος δήλωσαν πως αν ο Παναγιώτης τους έδωσε τα ορτύκια για να τους δυσκολέψει , απλά έπεσε έξω, αφού θεωρούν πως θα τα πάνε μια χαρά.

Keywords
Τυχαία Θέματα