Lockdown Ελλάδα: Η εφημερίδα Alpha freepress αναστέλλει την κυκλοφορία της

Lockdown Ελλάδα: Αγαπητοί αναγνώστες, είναι πάντοτε στενάχωρο όταν η απρόβλεπτη πραγματικότητα έρχεται και επικάθεται πάνω στον ανθρώπινο σχεδιασμό. Πολύ δε περισσότερο όταν αυτός ο σχεδιασμός εμπεριέχει εργώδη προσπάθεια και μακρόχρονη προετοιμασία. Η εφημερίδα μας «Alpha freepress» πρόσφατα άλλαξε το lay out της, το οποίο κατά γενική ομολογία -στα δύο φύλλα που προλάβαμε να κυκλοφορήσουμε- άρεσε. Πίσω από το ωραίο αισθητικό αποτέλεσμα, ωστόσο, κρύβονται ατελείωτες ώρες συζητήσεων, γραφιστικών σχεδιασμών και πειραματισμών.

Πίσω από το ωραίο στην αφή βελτιωμένο δημοσιογραφικό χαρτί κρύβεται η επιθυμία μας για πλήρη ικανοποίηση των αναγνωστών και των πελατών μας. Πέρα από την αισθητική όμως προχωρήσαμε και σε αλλαγές ουσίας. Η δημοσιογραφική μας ομάδα ενισχύθηκε και το δίκτυο διανομής μας επεκτάθηκε, με στόχο η «φωνή» μας να έχει πληρότητα, αλλά και να «ακούγεται» παντού στην Αττική.

Δυστυχώς το νέο καθολικό lockdown, που ανακοίνωσε προ ολίγου ο πρωθυπουργός, μας αναγκάζει να αναστείλουμε αυτή μας την προσπάθεια, σχεδόν πάνω στην έναρξή της. Έτσι, η «Alpha freepress» δεν θα κυκλοφορήσει όσο χρονικό διάστημα θα είναι σε ισχύ το lockdown. Από την άλλη θα είμαστε διαρκώς παρόντες στη δημοσιογραφική «κονίστρα» με το site μας alphafreepress.gr, που παρέχει 24ωρη ενημέρωση και το οποίο θα απορροφήσει πλέον το σύνολο της προσοχής και των προσπαθειών μας. Ευελπιστώντας ότι θα πάνε όλα καλά και ότι η διακοπή αυτή θα είναι προσωρινή, ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη.

Με εκτίμηση

Νίκος Καραμάνογλου, Εκδότης

 

Keywords
Τυχαία Θέματα