Lana Del Ray: Προωθεί ως «μοντέλο» τη νέα διθέσια Jaguar!

Χρέη μοντέλου έχει αναλάβει η πάντα «ανατρεπτική» τραγουδίστρια, καθώς η Lana Del Ray είχε μεγάλη απήχηση ως κεντρικό πρόσωπο διαφήμισης της Jaguar στο Παρισινό «Motor Show»!

Χθες το βράδυ, οι παριστάμενοι δεν ήξεραν τι να πρωτοκοιτάξουν, την εκθαμβωτική τραγουδίστρια που είχε διαλέξει ειδικά για την βραδιά ένα κατάλευκο φόρεμα που άφηνε σε κοινή θέα τα υπέροχα πόδια της ή την νέα διθέσια Jaguar F-Type;

Για τα πρακτικά, αυτό είναι το πρώτο διθέσιο σπορ αυτοκίνητο της εταιρείας τα τελευταία 50 χρόνια και η Lana ήταν το «αστέρι» της βραδιάς, υπεύθυνο για να αναδείξει το πολυτελές κόκκινο αυτοκίνητο.

Δεν ήταν μόνο η εμφάνισή της, το highlight της βραδιάς, αλλά αμέσως μετά διασκέδασε τους VIP καλεσμένους στο μουσείο Rodin.
Από αυτήν την συνεργασία δεν γνωρίζουμε τις οικονομικές απολαβές της νεαρής ανερχόμενης τραγουδίστριας, αλλά ήδη για το νέο άλμπουμ της τραγουδίστριας «Born To Die: The Paradise Edition», θα δημιουργηθεί ένα βίντεο με πρωταγωνιστή εκτός από το πολυτελές αυτοκίνητο και τον Damian Lewis σε παραγωγή της ίδιας της εταιρείας Jaguar με τους συνεργάτες του σκηνοθέτη Ridley Scott!

Keywords
Τυχαία Θέματα