KEEΡΦΑ: Όχι συγκάλυψη των εγκλημάτων της Χρυσής Αυγής

Με ανακοίνωσή του το Συντονιστικού της ΚΕΕΡΦΑ (κίνηση ενωμένοι ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή), αναφέρεται για το μέτωπο ενάντια στο ρατσισμό - φασισμό.

Όπως αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση:

Όχι συγκάλυψη των εγκλημάτων της Χρυσής Αυγής.

Τουλάχιστον ερωτηματικά προκαλεί η απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου με δύο ψήφους υπέρ και μία κατά να θεωρηθούν «ανεπαρκείς ενδείξεις» τα παρακάτω για σχέση με την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή:

117 φυλλάδια της Χρυσής Αυγής πλάι σε ένα οπλοστάσιο με πιστόλια, μαχαίρια τύπου «πεταλούδα», σφαιρίδια , σιδηρογροθιές, σφενδόνες, λάμες και ρόπαλα του μπέϊζ μπόλ.

Όλα αυτά ήταν στη κατοχή των δολοφόνων του 26χρονου εργάτη από το Πακιστάν Σαχζάτ Λουκμάν στα Πετράλωνα , του Λιακόπουλου Διονυσίου και του Στεργιόπουλου Χρήστου. Τι άλλο έπρεπε να έχουν άραγε στη κατοχή τους για να κριθούν προφυλακιστέοι και για το αδίκημα της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση;

Μόλις σήμερα δύο Νιγηριανοί και ένας Σενεγαλέζος οι όποιοι κρίθηκαν αθώοι για τα γεγονότα στην ΑΣΟΕΕ οδηγήθηκαν στα κρατητήρια για έλλειψη εγγράφων, ο ένας μάλιστα διότι δεν παρέστη σε συνέντευξη για την ανανέωση της κάρτας αιτούντος ασύλου η οποία είχε συμπέσει με τη κράτηση πριν τη αθώωση του! Δύο μέτρα και δύο σταθμά για την τυφλή δικαιοσύνη!

Keywords
Τυχαία Θέματα