H Σάσα Σταμάτη σε ρόλο μοντέλου!

Και μάλιστα να είναι το κεντρικό πρόσωπο. Η Σάσα, που λες, πρωταγωνιστεί στην καμπάνια της νέας παιδικής σειράς ρούχων της Σήλιας Κριθαριώτη και το concept της φωτογράφησης είναι βγαλμένο από παραμύθι! Η Σάσα πριγκίπισσα και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Και με την άλλη πλευρά (την άγνωστη, αλλά ωραία) της Σταμάτη εντυπωσιάστηκαν και οι συνάδελφοι της στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Ο Γιώργος Λιάγκας μάλιστα εκθείασε τα προσόντα της Σάσας. «Να πω τώρα κάτι αντικειμενικά. Το σώμα της Σάσας, δεν ξέρω αν την έχετε δει από κοντά, έχει αναλογίες μοντέλου, ψιλόλιγνη κ.λπ.», είπε. Αλλά φρόντισε να την «προσγειώσει», όταν τής την είπε για το μεγάλο στήθος. «Λίγο μεγάλο στήθος έχεις για μοντέλο», είπε. Για να πάρει την πληρωμένη απάντηση από τη Σάσα: «Φοράω minimizer πια για να φαίνονται μικρά. Το ξέρεις;».

Στη συνέχεια, της πρότεινε να κάνει αφαίρεση στήθους(!!!) και η Σταμάτη τού εξήγησε ότι είναι επικίνδυνο! «Όχι Γιώργο είναι επικίνδυνο. Να κάνω παιδιά πρώτα να θηλάσω και μετά» σχολίασε. Και όπως καταλαβαίνεις, το επίπεδο στο Πρωινό γι ακόμη μία φορά ήταν… υψηλό! Όχι που θα κρατιόταν το κορίτσι και δεν θα απαντούσε…

Keywords
Τυχαία Θέματα