H Emily Ratajkowski «μίλησε» για τις γυμνές της photo που διέρρευσαν

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Χαμός είχε γίνει λίγες μέρες πριν, όταν η καυτή Emily Ratajkowski «έπαιξε» στα μέσα ενημέρωσης και το διαδίκτυο όσο ποτέ άλλοτε, για τις φωτογραφίες που ήρθαν στο φως και χαρακτηρίστηκαν από πολλούς ως πορνογραφικές.

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, είχαν τραβηχτεί 4 χρόνια πριν από τον φωτογράφο Jonathan Leder για την έκδοση ενός λευκώματος και ήρθαν στη δημοσιότητα χωρίς την άδεια της.

Το διάσημο μοντέλο έγραψε εκνευρισμένο στα κοινωνικά δίκτυα, πως όλο αυτό αποτελεί «παραβίαση της ζωής της» ενώ τόνισε πως ουδέποτε έδωσε την άδεια της για την κυκλοφορία του λευκώματος «Leder/Ratajkowski», γεμάτο από 71 και πλέον γυμνά πορτρέτα του μοντέλου.

«Κρατήθηκα για να μην τοποθετηθώ δημόσια για τις φωτογραφίες που πρόσφατα έδωσε στην κυκλοφορία ο Leder για να μην τον εκθέσω δημόσια. Αλλά έφτασα στα όρια μου!» έγραψε στο Τwitter της διευκρινίζοντας ότι η φωτογράφιση έγινε για να δημοσιευθεί σε ένα αισθησιακό shooting περιοδικού το 2012 -και εκεί έπρεπε η ιστορία τους να τελειώσει οριστικά.

«Αυτές οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται χωρίς την άδειά μου είναι ένα ακόμη παράδειγμα σε όλα όσα αντιστέκομαι σθεναρά και δικαιολογούν αυτό που πρεσβεύω: οι γυναίκες έχουμε το δικαίωμα να επιλέγουμε πότε και πώς θέλουμε να μοιραστούμε τη σεξουαλικότητα και τα σώματα μας» συνεχίζει.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν έδωσα έγγραφη άδεια αναδημοσίευσης τους, ούτε πληρώθηκα για αυτό. Θα ήθελα να κρατηθεί ιδιωτικό το νομικό καθεστώς αυτής της φωτογράφισης και θα το εκτιμούσα αν βγάζετε τα συμπεράσματα σας, βασισμένα σε αλήθειες και όχι υποθέσεις» προσθέτει η 25χρονη καλλονή.

Το σέξι μοντέλο από τη Βρετανία, «κλείνει» γράφοντας την ατάκα «Το σώμα μου, η επιλογή μου» τραβώντας σωστά τον δρόμο που είχε χαράξει εδώ και καιρό. Τώρα αν επηρέασε η ίδια την Κιμ, ή η Καρντάσιαν εκείνη, κανείς δεν θα μάθει. Πάντως, όταν σήκωσαν το δάχτυλο για όλους εκείνους που εκμεταλλεύονται την σεξουαλικότητα τους, έδειχναν να χουν βγει πραγματικά «έξω από τα ρούχα τους»!

Το άρθρο H Emily Ratajkowski «μίλησε» για τις γυμνές της photo που διέρρευσαν εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα