Football League: Θρίλερ με Νίκη, Ολυμπιακό Βόλου και Χανιά

Σε «θρίλερ» εξελίσσονται τα πλέι-οφ της Football League για την άνοδο στην μεγάλη επαγγελματική κατηγορία τη Super League, με δύο θέσεις να αναζητούν τον οριστικό κάτοχό τους. Κύριο χαρακτηριστικό του «θρίλερ» η «μονομαχία» των δύο ομάδων του Βόλου.

Την άνοδο έχει εξασφαλίσει μόνο η ομάδα της Κέρκυρας, η Κασσιόπη, ενώ το ένα «εισιτήριο», αυτό της δεύτερης θέσης, οδηγεί τον κάτοχό του απ’ ευθείας

στη Super League και το άλλο σε μπαράζ με την Ξάνθη για το ποιος θα παίζει του χρόνου στη μεγάλη κατηγορία.

Όλα αυτά θα οριστικοποιηθούν στην τελευταία αγωνιστική, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή (1/6) με τη Νίκη Βόλου, τον Ολυμπιακός Βόλου και τα Χανιά να παλεύουν για την άνοδο τους.

Έτσι λοιπόν όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, τα Χανιά με νίκη στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου στην έδρα τους θα πάρουν την τρίτη θέση και θα παίξουν στο μπαράζ, ενώ η Νίκη Βόλου σε αυτή την περίπτωση ακολουθεί την Κέρκυρα ανεξαρτήτως δικού της αποτελέσματος στη Super League.

Ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει ισοπαλία ή νίκη στα Χανιά για να εξασφαλίσει σίγουρα το μπαράζ και να περιμένει πιθανή ήττα της Νίκης από τον Ηρακλή, για τη δεύτερη θέση, στέλνοντας τη συμπολίτισσα του στο μπαράζ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας μεταξύ Ολυμπιακού και Νίκης, το πλεονέκτημα το έχει η Νίκη.

Η βαθμολογία

1 Κασσιόπη 28 βαθμοί

2 Νίκη Βόλου 26 βαθμοί

3 Ολυμπιακός Βόλου 24 βαθμοί

4 Χανιά 21 βαθμοί

-----------------

5 Ηρακλής Ψαχνών 18 βαθμοί

6) ΑΕΠ Ηρακλής 1908 15 βαθμοί

7) Αιγινιακός 13 βαθμοί

8) Φωστήρας 9 βαθμοί

Το πρόγραμμα (1/6 18:00)

Χανιά - Ολυμπιακός Βόλου

Νίκη Βόλου - ΑΕΠ Ηρακλής

Αιγινιακός - Κασσιόπη

Φωστήρας - Ηρακλής Ψαχνών

Keywords
Τυχαία Θέματα