Football League με δύο ομίλους και βλέπουμε…

Δυσκολίες αντιμετωπίζει το διοικητικό συμβούλιο της Football League (Β’ Εθνική) που δεν είναι σε θέση ακόμα να γνωρίζει πόσες ομάδες πρόκειται να λάβουν μέρος. Πάντως, με τα σημερινά δεδομένα, αποφάσισε τη διεξαγωγή πρωταθλήματος δύο ομίλων.

Να σημειώσουμε ότι από το πρωτάθλημα ήδη αποχώρησαν λόγω οικονομικών προβλημάτων η ΑΕΚ, η Λάρισα (θα συμμετάσχουν στην ερασιτεχνική

Γ’ Εθνική) και η Κέρκυρα (θα συγχωνευτεί με την Κασσιόπη). Η κατηγορία αριθμεί 25 ομάδες, ενώ εκκρεμεί και η απόφαση του Πανσερραϊκού που πιθανολογείται πως θα κηρύξει πτώχευση.

Ακόμη κι αν αποσυρθεί ο Πανσερραϊκός και μείνουν τελικά 24 ομάδες, το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους (των 12 ομάδων). Αν όμως ακολουθήσουν και άλλες αποχωρήσεις, τότε η νέα λίγκα θα γίνει ενωμένη σε ένα γκρουπ.

Εν τω μεταξύ, έγινε πρόταση για προβιβασμό των ομάδων που υποβιβάστηκαν προκειμένου να συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός των 28, ωστόσο απορρίφθηκε με ψήφους 23-2. Πάντως, η τελική απόφαση για την οριστική μορφή που θα έχει το πρωτάθλημα θα ληφθεί από την ανώτερη αρχή που είναι η ΕΠΟ, που θα συνεδριάσει στις 2 Αυγούστου.

Keywords
Τυχαία Θέματα