Fair play για… βραβείο από τον Γιάννη Χλωρό! (βίντεο)

Σε ένα ιδεατό λεξικό ποδοσφαιρικών όρων δίπλα στη φράση Fair play πρέπει σίγουρα να τοποθετηθεί το όνομα του ποδοσφαιριστή Γιάννη Χλωρού, ο οποίος επιδεικνύοντας το ήθος του επέλεξε να μη σκοράρει απέναντι στον τραυματισμένο και εξουδετερωμένο τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας.

Ειδικότερα, στον αγώνα της Νέας Ιωνίας, με τον Ηλυσιακό στο Δημοτικό Στάδιο της Νέας Ιωνίας, ο έμπειρος επιθετικός σε μια φάση στο 64′ βρέθηκε απέναντι σε κενό τέρμα, ωστόσο ο πορτιέρο του Ηλυσιακού Μιχάλης Σηφάκης ήταν στο έδαφος τραυματίας,

μετά από την σύγκρουση που είχε με τον Καραχάλιο.

Ο Γιάννης Χλωρός έδειξε απεριόριστο σεβασμό στον αντίπαλο τερματοφύλακα και αντί να σκοράρει πέταξε την μπάλα εκτός, δείχνοντας εμπράκτως τι εστί fair play. Μάλιστα, για την κίνηση αυτή εξέδωσε ανακοίνωση ο Ηλυσιακός που μοίρασε συγχαρητήρια τόσο στην Νέα Ιωνία, όσο και στον Γιάννη Χλωρό.

«Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε έναν ποδοσφαιριστή που ομορφαίνει την κατηγορία μας, όχι μόνο για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες αλλά και το ήθος του. Τον Γιάννη Χλωρό.

Σε φάση σύγκρουσης συμπαίκτη του με τον τερματοφύλακα μας Σηφάκη, ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι και ο Γιάννης ενώ ήταν σε προφανή θέση για γκολ έδιωξε επιδεικτικά την μπάλα άουτ. Μπράβο Γιάννη!

Εύχομαι να βρει μιμητές αυτή η ενέργεια. Καλή συνέχεια Γιάννη στην καριέρα σου, να είσαι πάντα δυνατός και να συνεχίζεις να διδάσκεις ήθος σε μικρούς αλλά και μεγαλύτερους.

Ο Πρόεδρος του Ηλυσιακού,

Λιονάκης Διονύσης».

Keywords
Τυχαία Θέματα