Euro 2016: Συμπληρώνεται το παζλ της απευθείας πρόκρισης και των μπαράζ

Δεκαεννέα ομάδες έχουν μέχρι στιγμής εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου (Euro 2016), που θα γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι στα γήπεδα της Γαλλίας. Σήμερα κατά την τελευταία ημέρα της αγωνιστικής που ολοκληρώνει την προκριματική φάση θα ξεκαθαρίσει η 20η θέση για την οποία παλεύουν η Νορβηγία και η Κροατία, ενώ θα συμπληρωθεί και το παζλ των ομάδων

που μετέχουν στα μπαράζ για να κερδίσουν μια θέση στο Euro.

Οι ομάδες που πέρασαν απευθείας στα τελικά, είναι: Γαλλία (Διοργανώτρια), Ουγγαρία (Καλύτερη 3η των ομίλων), Βέλγιο, Ουαλία, Ισλανδία, Τσεχία, Ισπανία, Σλοβακία, Γερμανία, Πολωνία, Αγγλία, Ελβετία, Βόρεια Ιρλανδία, Ρουμανία, Αυστρία, Ρωσία, Πορτογαλία, Αλβανία, Ιταλία, Νορβηγία ή Κροατία.

Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στα μπαράζ είναι: Σουηδία, Κροατία ή Νορβηγία, Ουκρανία, Σλοβενία, Ιρλανδία, Βοσνία ή Κύπρος ή Ισραήλ, Τουρκία ή Ολλανδία και Δανία.

Στις 18 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί από την UEFA η κλήρωση για τα μπαράζ, των οποίων οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 12, 13 και 14 Νοεμβρίου, ενώ οι επαναληπτικοί θα γίνουν στις 15, 16 και 17 Νοεμβρίου. Μετά την ολοκλήρωση των μπαράζ και την συμπλήρωση των ομάδων που θα μετάσχουν στο Euro 2016, θα γίνει η κλήρωση της τελικής φάσης, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 12 Δεκεμβρίου 2015 στο Παρίσι. Τέλος οι αγώνες της τελικής φάσης θα ξεκινήσουν στις 10 Ιουνίου 2016.

Keywords
Τυχαία Θέματα