Debate Τσίπρα-Σαμαρά ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Την πρόταση να διεξαχθεί debate ανάμεσα στον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως προέκυψε από τη συνάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου με τον εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη.

Σύμφωνα

με τη σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα στις 11π.μ. ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης συναντήθηκε με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου. Η πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν η διεξαγωγή δύο συζητήσεων, εκ των οποίων η πρώτη να αφορά τις «οικονομικές εξελίξεις, που άπτονται του νέου μεσοπρόθεσμου και του νέου μνημονίου» και η δεύτερη εθνικά και ευρωπαϊκά θέματα.

Όπως αναφέρει η Κουμουνδούρου, ο κ. Κεδίκογλου δήλωσε αναρμόδιος για να απαντήσει, αλλά δεσμεύτηκε να μεταφέρει την πρόταση. Αναρμόδια, επίσης, δήλωσε και η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Άν. Ασημακοπούλου, με την οποία υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία.

«Τελικώς παρέπεμψαν και οι δύο στη διακομματική επιτροπή, η οποία όμως, σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Μιχελάκη, έχει ολοκληρώσει το έργο της», σχολιάζεται και καταλήγει η ανακοίνωση: «Αναμένουμε την επίσημη τοποθέτηση του κ. Σαμαρά στη πρότασή μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι προσηλωμένος στην αρχή του ανοιχτού διαλόγου και της πλήρους διαφάνειας όσον αφορά τις θέσεις και τις προθέσεις των κομμάτων πριν την επερχόμενη κάλπη».

Keywords
Τυχαία Θέματα