Cher &Donald Trump: Έβγαλαν «μαχαίρια» στο Twitter!

Δυσαρεστημένος από τα αποτελέσματα των εκλογών ο γνωστός για τον «έκρυθμο» χαρακτήρα του, Donald, σχολίασε με τον δικό του τρόπο τα τεκταινόμενα. Όμως ο τρόπος του πρόσβαλλε αρκετούς ανθρώπους: ένας από αυτούς ήταν και η Cher!

Δυστυχώς για τον επιχειρηματία τα νέα δεν είναι ευχάριστα, καθώς και το πολυκατάστημα “Macy’s” σκοπεύει να τον «απολύσει» από τη διαφημιστική καμπάνια εξαιτίας των προκλητικών σχολίων που έκανε.

Η τραγουδίστρια, θέλοντας να δείξει την αντίθεσή της, σχολίασε μέσω twitter:

«ΔΕΝ

ΘΑ  ΠΑΩ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟ MACY’S! Δεν ήξερα ότι πούλαγαν την αντρική γραμμή του Donald Trump! Εάν δεν τους νοιάζει ότι πουλάνε είδη που προέρχονται από ένα «Μεγαλόστομο Ρατσιστή Κρετίνο», που λέει ψέματα όπως τα «κουρέλια» του ώστε να έχει τσάμπα διαφήμιση, νοιάζει εμένα! Δεν θέλω να πιστέψω ότι το Macy’s νομίζει ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να αντιπροσωπεύσει την εταιρεία!»

Ο επιχειρηματίας δεν άργησε να απαντήσει το ίδιο προκλητικά: «Δεν φοράω «κουρέλια». Υπόσχομαι ότι δεν θα μιλήσω για τις πολλαπλές πλαστικές εγχειρήσεις που έχεις κάνει και που φυσικά δεν πέτυχαν! Cher, νομίζω ότι πρέπει να περάσεις τον περισσότερο χρόνο σου με την οικογένεια και την «πεθαμένη» καριέρα σου!»

Keywords
Τυχαία Θέματα