Brad Pitt: Έκανα εκτεταμένη χρήση ναρκωτικών ουσιών

Συνέντευξη στο περιοδικό Esquire έδωσε ο γνωστός ηθοποιός Μπράντ Πιτ, στο οποίο παραδέχτηκε ότι για πολύ καιρό έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών.

«Για πολύ καιρό έκανα μεγάλη ζημιά στον εαυτό μου με τα ναρκωτικά. Ήμουν ένας τύπος που ένιωθα ότι γεννήθηκα μέσα σε ένα κενό και ήθελα να δω πράγματα, να εμπνευστώ. Έφτασα όμως στο άλλο άκρο».

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στους φίλους που έχει στη ζωή του λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Έχω πολύ λίγους φίλους. Έχω μια χούφτα από στενούς φίλους και την οικογένειά

μου και η ζωή μου είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ». Και τόνισε «πάντα πίστευα ότι αν έκανα οικογένεια θα ήθελα να κάνω πολλά παιδιά. Ήθελα να επικρατεί χάος στο σπίτι. Στο σπίτι μας υπάρχει πάντα φασαρία, είτε από γέλια, είτε από φωνές, είτε από δάκρυα, είτε από τσακωμούς. Τα λατρεύω, τα λατρεύω . Το σιχαίνομαι όταν λείπουν. Μπορεί να είναι καλό να είμαι σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου για μια μέρα, όμως την επόμενη μου λείπουν τρομερά»

Τέλος, για την μαστεκτομή της Αντζελίνα, δήλωσε «Θα μπορούσε να μην πει τίποτα σε κανέναν και κανένας δε θα το έπαιρνε χαμπάρι. Όμως ήταν πολύ σημαντικό για εκείνη να μοιραστεί την ιστορία της με άλλους και να τους βοηθήσει να καταλάβουν ότι ο καρκίνος μπορεί να μην είναι τόσο τρομακτικός».

Keywords
Τυχαία Θέματα