Beauty tips που θα διευκολύνουν τη ζωή σου

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ποια γυναίκα δεν αγαπά τα μικρά κολπάκια που όχι μόνο κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη, αλλά και την εμφάνιση μας σαφώς καλύτερη; Επιτρέψτε μου, λοιπόν, να απαντήσω εγώ για εσάς… Όλες! Παρακάτω, λοιπόν, σας δείχνουμε μερικά beauty tips που θα διευκολύνουν τη ζωή σου αλλά κυρίως την εμφάνιση

σου .

Αν τα μαλλιά σου έχουν τάση να φριζάρουν και σε εκνευρίζουν, δε χρειάζεται να κουβαλάς ειδικά προϊόντα περιποίησης. Λίγη ενυδατική κρέμα χεριών κάνει θαύματα στις τριχούλες που πετάνε ανεξέλεγκτες. Προσοχή όμως, μόνο μην το παρακάνεις, γιατί θα προκαλέσεις έντονη λιπαρότητα.

Αν έχεις ξεμείνει από eyeliner, μην στεναχωριέσαι. Υπάρχει λύση! Πάρε ένα λεπτό πινελάκι, βούτηξε το στη μάσκαρα σου (και μάλιστα με αυτό τον τρόπο, μπορείς να έχεις οποιαδήποτε χρώμα eyeliner επιθυμείς) και εφάρμοσε το στα μάτια σου με την ίδια μέθοδο που κάνεις πάντα. Τέλειο;

Για να στεγνώσεις γρήγορα τα μαλλιά σου, άσε την κλασική πετσέτα και χρησιμοποίησε ένα καθαρό μακό μπλουζάκι. Όχι μόνο απορροφά περισσότερη υγρασία, αλλά αποτρέπει το σπάσιμο των μαλλιών και το έντονο φριζάρισμα, σε αντίθεση με τις κλασσικές πετσέτες.

Μαλλιά με όγκο με κάτι δικό σας (vid)

Θέλεις να κάνεις το αγαπημένο σου ρουζ να διαρκεί περισσότερο κατά την διάρκεια της ημέρας σου; Πριν το εφαρμόσεις, πέρασε τα ζυγωματικά σου με λίγη ενυδατική κρέμα χεριών. Έτσι, θα δημιουργήσεις την τέλεια βάση και το χρώμα θα απλωθεί καλύτερα, δείχνοντας εντελώς φυσικό!

Συνειδητοποιείς ότι έχεις ξεχάσει τα προϊόντα ντεμακιγιάζ σου. Μην σκας!!! Ο πιο φυσικό τρόπος είναι το λάδι καρύδας! Και πολυ καλά ακούσατε!!! Αφαιρεί και το πιο επίμονο μακιγιαζ, δεν αφήνει κοκκινίλες και πανάδες στο δέρμα και αφήνει το πιο απαλό άρωμα!

Το άρθρο Beauty tips που θα διευκολύνουν τη ζωή σου εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα