Anna Paquin: Μιλάει για τις ερωτικές της προτιμήσεις!

Μπορεί να έχει παντρευτεί τον καυτό συμπρωταγωνιστή της στη σειρά “True Blood” Stephen Moyer και να περιμένει το πρώτο της παιδί, όμως η ηθοποιός Anna Paquin δεν έκρυψε τις ερωτικές της «ορέξεις», που αφορούν και στα άτομα του ιδίου φύλου.

Η Anna φωτογραφήθηκε για το περιοδικό “Zooey” και μίλησε για τη σεξουαλικότητά της και τις πιέσεις που δέχεται από την βιομηχανία του θεάματος.

«Είμαι σίγουρη ότι μερικοί άνθρωποι, δηλώνοντας ότι είναι αμφίφυλοι, αισθάνονται λιγότερο τρομαχτικοί από το να πουν ότι είναι ομοφυλόφιλοι. Για μένα δεν είναι θέμα, γιατί είμαι κάποια που πιστεύει ότι η επιλογή μου να είμαι αμφίφυλη είναι κάτι το πραγματικό. Δεν το επινόησα. Δεν είναι ότι φοβάμαι να αποφασίσω. Το να είσαι αμφίφυλος, δεν έχει να κάνει με το φύλο», τόνισε χαρακτηριστικά η Anna.

«Δεν με ενδιαφέρει πως δείχνω ή πως είναι τα δόντια μου. Αλλά κάθε γυναίκα αυτού του πλανήτη, μπορεί να πει, ‘’μακάρι ο πωπός μου να ήταν μικρότερος, τα μπράτσα μου λεπτότερα, και να είχα πράσινα μάτια’’. Γνωρίζω ως ηθοποιός, ότι είσαι περιορισμένης δυνατότητας, αν παρέμβεις στο πως δείχνεις. Εάν κάνεις τρελή δουλειά, με τα δόντια, το πρόσωπο, το στήθος σου, θα παίξεις απλά έναν μοντέρνο άνθρωπο. Αυτή είναι δική σου επιλογή. Αλλά πολύ περιοριστική!», κατέληξε λέγοντας η γλυκιά ηθοποιός.

Keywords
Τυχαία Θέματα