31χρονος βίασε και εκβίαζε 20χρονη που παγίδευσε στο internet

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνελήφθησαν δύο άτομα ένας άνδρας 31 ετών και μια γυναίκα 37 ετών κατηγορούμενα για τα αδικήματα του βιασμού, της εκβίασης όπως και της συναυτουργίας κατά 20χρονης.

Η υπόθεση έφθασε στις αρχές ύστερα από σχετική καταγγελία της 20χρονης όπου υποστήριξε πως ο 31χρονος κατηγορούμενος την προσέγγισε μέσω των social media, και αφού την έπεισε να της αποστείλει φωτογραφίες άρχισε να την εκβιάζει απειλώντας την ότι θα τις δημοσιοποιήσει.

Υπό το βάρος της απειλής, η 20χρονη αναγκάστηκε να συναντηθεί με τον 31χρονο ο οποίος με την υπόσχεση ότι θα διαγράψει το επίμαχο φωτογραφικό υλικό την εξανάγκασε σε ασελγή πράξη. Αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Συνέχισε να την εκβιάζει ζητώντας της το ποσό των 1.000 ευρώ. Της έκλεισε για αυτό τον σκοπό ραντεβού με την 37χρονη φίλη του.

Στην συνάντηση των δύο γυναικών, η 20χρονη έδωσε στην 31χρονη 300 ευρώ, σε προσημειώμενα χαρτονομίσματα με τους αστυνομικούς να προχωρούν στην σύλληψή της. Ενώ ύστερα από έρευνες ανακαλύφθηκε και συνελήφθη και ο 31χρονος εκβιαστής.

Στην κατοχή του οποίου, βρέθηκαν 5.535 ευρώ, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, δύο κινητά τηλέφωνα όπως και μια κάρτα μνήμης. Τα ευρήματα εξετάζονται από τις αρχές.

Το άρθρο 31χρονος βίασε και εκβίαζε 20χρονη που παγίδευσε στο internet εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα