30χρονη γέννησε μέσα σε Super Puma

Μια 30χρονη έγκυος από το νησί της Σίφνου γέννησε μέσα σε ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας κατά τη μετάβασή της από το νησί στην Ελευσίνα.

Γι’ αυτό το λόγο το ελικόπτερο δεν κατευθύνθηκε άμεσα στο πλησιέστερο νοσοκομείο, αυτό της Σύρου.

Ειδικότερα, την Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2012 και ώρα 05:30, ζητήθηκε από την Πολεμική Αεροπορία η αεροδιακομιδή μιας τριαντατριάχρονης

εγκύου από τη νήσο Σίφνο για την Ελευσίνα. Ελικόπτερο Super Puma της ΠΑ, απογειώθηκε από την 112 Πτέρυγα Μάχης/Αεροπορική Βάση Ελευσίνας στις 06:10 και μετέβη στη νήσο Σίφνο όπου και παρέλαβε την έγκυο και απογειώθηκε την 07:18 με κατεύθυνση την Ελευσίνα.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής το ελικόπτερο άλλαξε προορισμό και κατευθύνθηκε προς το πλησιέστερο νοσοκομείο που βρισκόταν στη νήσο Σύρο.

Περίπου 8 ναυτικά μίλια, νότια της Σύρου και σε ύψος 2000 πόδια γεννήθηκε, μέσα στο ελικόπτερο, ένα υγιέστατο αγοράκι. Στις 07:38 το ελικόπτερο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Σύρου και η μητέρα μαζί με το νεογνό διακομίστηκαν στο τοπικό νοσοκομείο.

Η 384 Μοίρα Έρευνας-Διάσωσης καλωσόρισε το νεογνό σαν επίτιμο μέλος της, ενώ ο κυβερνήτης του Ελικοπτέρου, θα γίνει ο «ανάδοχος» του βρέφους, όπως συνηθίζεται σε τέτοιου είδους περιπτώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα
30χρονη, Super Puma,30chroni, Super Puma