25 Ιουνίου – Εκλογές 2023: “Ψηφίζουμε για αντιπολίτευση, 26/6 ξεκινάει πόλεμος”

“Στις 25 Ιουνίου ψηφίζουμε για αντιπολίτευση… Από τις 26 Ιουνίου και μετά ξεκινάει πόλεμος”. Αυτό έγραψε σε story στο Instagram του, ο υποψήφιος με το ΜέΡΑ25, Κλέων Γρηγοριάδης.

Το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη, υπενθυμίζεται, δεν κατάφερε να μπει στη Βουλή, καθώς συγκέντρωσε 2,63% με 155.063 ψήφους.

Αναλυτικά στην ανάρτησή του ο Κλέωνας Γρηγοριάδης αναφέρει:

“Στις 25 Ιουνίου

ψηφίζουμε για αντιπολίτευση. Δείτε ποιοι πάλεψαν, ποιοι δέχθηκαν μηνύσεις, ποιους δεν θέλει το σύστημα. Ήδη μιλάνε για αναθεώρηση του συντάγματος. Από τις 26 Ιουνίου και μετά ξεκινάει πόλεμος. Η ηττοπάθεια δεν έχει σχέση με την αριστερά. Ψυχή βαθιά και αγώνας!”.

«Από Δήμητρες, να ανάψεις μια λαμπάδα στη Ματσούκα που σε έκανε γνωστό» – Το Twitter τρολάρει τον ΓρηγοριάδηΧαμός στο Twitter με το… στριπτίζ του Κλέωνα ΓρηγοριάδηΣόκαρε τον Μιθριδάτη το αποτέλεσμα αλλά “δεν κάθεται στα αυγά του, τα… σπάει”Μητσοτάκης στο TikTok: Το backstage βίντεο τη στιγμή που μαθαίνει το αποτέλεσμα των εκλογών και το «ευχαριστώ»Κούλογλου: Πληρώνουμε τον στρουθοκαμηλισμό μας – Ο Τσίπρας έχει και τις περισσότερες ευθύνεςΠαπαχριστόπουλος: Είναι λάθος μας που δεν κάναμε έρανο να αποκτήσουμε δικό μας κανάλιΆντζυ Σαμίου: «Δεν βλέπω ότι μπορεί να ξυπνήσει αυτός ο λαός»“Αν είχαν χρόνο, θα την έπαιρναν στον ΣΥΡΙΖΑ”- Η βαρυσήμαντη πολιτική ανάλυση της Κλέλιας ΡένεσηΟύτε ο Δημοσθένης Βεργής ψήφισε τον εαυτό του -«Ψήφισα Μητσοτάκη»
Keywords
Τυχαία Θέματα
25 Ιουνίου – Εκλογές 2023, “Ψηφίζουμε, 266,25 iouniou – ekloges 2023, “psifizoume, 266