20.000 δολάρια στην Amanda Knox για να παίξει σε ταινία πορνό

Το ποσό των 20.000 δολαρίων προσφέρει η εταιρία παραγωγής ταινιών πορνό Monarchy Distribution στην Amanda Knox, που καταδικάστηκε για δολοφονία, προκειμένου να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία πορνό με τίτλο "Foxy KnoXXXy".

Ο ιδρυτής της Monarchy Distribution Michael Kulich της έστειλε ένα email, προσφέροντάς της αυτό το πόσο ώστε να πληρώσει τα νομικά της έξοδα, αλλά και να τη βοηθήσει στις σπουδές της. Μάλιστα, ο Kulich επιτρέπει στην 26χρονη να επιλέξει ποιες στάσεις του σεξ θέλει να κάνει στην ταινία και τί να αναδείξει.

Την περασμένη εβδομάδα το εφετείο της Φλωρεντίας έκρινε ένοχη την νεαρή και τον Ιταλό φίλο της Raffaele Sollecito, για τη δολοφονία το 2007 της Βρετανίδας συγκατοίκου της Meredith Kercher, επικυρώνοντας την αρχική απόφαση του 2009.

Τη νύχτα της 1ης προς τη 2α Νοεμβρίου 2007, η 21χρονη Kercher βρέθηκε ημίγυμνη σε μια λίμνη αίματος στο δωμάτιο που μοιραζόταν με την Knox στην Περούτζια. Το σώμα της έφερε 47 μαχαιριές, ενώ η νεκροψία έδειξε ότι είχε βιαστεί. Η Knox μετά την απελευθέρωσή της το 2011 επέστρεψε στη γενέτειρά της, το Seatle των ΗΠΑ, και δεν ήταν παρούσα στη νέα δίκη.

Εξάλλου, η Αμερικανίδα μπορεί να ασκήσει και πάλι έφεση στο ανώτατο δικαστήριο της Ιταλίας. Στην περίπτωση που αυτό δεν την αθωώσει, η Ιταλία μπορεί να ζητήσει την έκδοσή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα