1 στους 4 χρήστες facebook κάνει log-in… στην τουαλέτα!

«Κολλημένοι» με τα social sites είναι οι περισσότεροι χρήστες, καθώς ο χρόνος που περνούν σε facebook, twitter και παρόμοιες ιστοσελίδες αυξήθηκε κατά 37%! Σύμφωνα με αμερικανική έρευνα, οι γυναίκες περνούν 18 ώρες και 20 λεπτά κάθε μήνα στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, ενώ για τους άντρες το ίδιο διάστημα είναι περίπου 13 ώρες. 

Το εντυπωσιακό είναι ότι το 32% των χρηστών μεταξύ 18-24 ετών και το 28% μεταξύ

25-34 ετών ποστάρουν status updates και tweets… από το μπάνιο τους, ενώ το 51% των εργαζόμενων μεταξύ 25-34 ετών εισέρχεται στο Facebook και το Twitter από τη δουλειά του.

Το 30% του χρόνου που χρησιμοποιούμε κινητές συσκευές είναι για να μπαίνουμε σε υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό σε υπολογιστές PC είναι 20%.

Το Facebook σημείωσε μια μικρή πτώση σε αριθμό μοναδικών χρηστών, αλλά ο χρόνος παραμονής στο site αυξήθηκε κατά 23%. Το Facebook καταλαμβάνει το 17% του συνολικού χρόνου online.

To Pinterest είναι το πιο ανερχόμενο site κοινωνικής δικτύωσης, αφού είναι τέταρτο σε χρόνο παραμονής μετά το Facebook, το Tumblr και το Twitter, και έκτο σε μοναδικούς χρήστες μετά τα Facebook, Blogger, Twitter, Wordpress και LinkedIn.

Πληροφορίες από: CBC

Keywords
Τυχαία Θέματα