Το νέο φλερτ της Σαρλότ αναστάτωσε το Μονακό

15:51 24/1/2012 - Πηγή: EnterTV

Η κόρη της πριγκίπισσας Καρολίνας του Μονακό,  έχει προκαλέσει αναστάτωση στον πριγκιπάτο με την επιλογή που έκανε στην ερωτική της ζωή.Το περιβάλλον της κατακρίνει το γεγονός ότι έχει δημιουργήσει σχέση με έναν άνδρα κατά πολύ μεγαλύτερό της,  τον 40χρονο Γάλλο κωμικό Γκαντ Ελμαλέχ. Ο Γκαντ τον τελευταίο καιρό κάνει συχνά το ταξίδι Παρίσι – Μαϊάμι , αφού στις ΗΠΑ συμμετέχει στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Κώστα Γαβρά,  με τίτλο « Le Capital» όπου υποδύεται έναν τραπεζίτη.
Το ζευγάρι γνωρίστηκε στις αρχές Δεκεμβρίου και σύμφωνα με τις φήμες ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Η γνωριμία έγινε σε ένα δείπνο σε σπίτι κοινών φίλων. Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του γαλλικού περιοδικού «Paris Match», αρχικά ο κωμικός τράβηξε την προσοχή της πριγκίπισσας ,με την ευστροφία και το χιούμορ του. Αντίστοιχα εκείνος εντυπωσιάστηκε με την εμφάνιση αλλά και με το πνεύμα της.
Όλα εξελίχθηκαν πολύ γρήγορα και στις 28 Δεκεμβρίου, οι δυό τους εμφανίστηκαν ως ζευγάρι σε γνωστό club του Παρισιού.  Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο ηθοποιός διοργάνωσε party σπίτι του και η πριγκίπισσα έδωσε το παρών μαζί με στενούς της φίλους.
Στη συνέχεια, ο κωμικός χρειάστηκε να μεταβεί στο Μαϊάμι, λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων και έκτοτε συνέχεια πηγαινοέρχεται, ώστε να βλέπει την αγαπημένη του.
Τα θετικά στοιχεία του Γκαντ, είναι η καλλιέργεια και η μόρφωση που διαθέτει, μιας και φοίτησε στα καλύτερα ιδιωτικά σχολεία της Καζαμπλάνκα, σπούδασε πολιτικές επιστήμες στον Καναδά και υποκριτική στο Παρίσι. Ωστόσο η κοινωνική διαφορά μεταξύ των δύο είναι μεγάλη, γιατί ο Γκαντ είναι γιός ενός εμπόρου από το Μαρόκο, κάτι που είναι δύσκολο να αποδεχθεί το περιβάλλον της πριγκίπισσας.
Για τη Σαρλότ αυτή η σχέση φαντάζει να είναι ο πρώτος αυτοσχεδιασμός της ζωής της. Μέχρι τώρα, όλα λειτουργούσαν σαν καλορυθμισμένη μηχανή : ιππικοί αγώνες, ειδύλλιο με συνομήλικο γόνο μεγάλης εφοπλιστικής οικογένειας. Τα είκοσι πέντε της χρόνια αποδείχτηκαν ωστόσο σταθμός, αφού η νεαρή πριγκίπισσα φαίνεται να πήρε από τη μητέρα της Καρολίνα και τη θεία της Στεφανί τη σκυτάλη στα μεγάλα ερωτικά πάθη.
Πηγή : Espresso

Keywords
Τυχαία Θέματα