Τ. Γιγουρτάκης: Τα περιστατικά που ο Νίκος δηλώνει την παρουσία του

12:10 1/2/2012 - Πηγή: EnterTV

Ο πατέρας του αδικοχαμένου Νίκου Γιγουρτάκη σε μια συγκινητική εξομολόγηση,  περιέγραψε όλα τα περιστατικά που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα και του υποδεικνύουν ότι «ο Νίκος δεν έχει φύγει».
«Λίγες μέρες μετά την Πρωτοχρονιά, πήγαμε στο Μπαλί και κάναμε ένα τρισάγιο για το Νίκο, που ήταν στην πραγματικότητα μια τελετουργική γιορτή. Κοντά στην πισίνα και

με φόντο τη γαλάζια θάλασσα φορούσαμε όλοι παρεό και παραδοσιακά ρούχα του Μπαλί, δίπλα μας δέσποζε η φωτογραφία του Νίκου. Όλοι είχαμε την αίσθηση ότι ο Νίκος ήταν μαζί μας σ’αυτή τη γιορτή , ο μάνατζερ και υπεύθυνος για τις βίλες που έχουμε στο Μπαλί τραβούσε με την ηλεκτρονική του μηχανή φωτογραφίες με καταιγιστικό τρόπο, μία κάθε δευτερόλεπτο.
Αργότερα, όταν είδαμε τις φωτογραφίες, διαπιστώσαμε κάτι  απίστευτο: Στις φωτογραφίες διακρινόταν  μια φωτεινή δέσμη ανάμεσά μας, που ερχόταν από ψηλά, σαν φως από το Άγιο Πνεύμα, σαν φωτεινή ρομφαία και αφού πέρασε όλα τα πρόσωπα κατέληξε κατευθείαν στην καρδιά της Χριστίνας, της γυναίκας μου, της μητέρας του Νίκου, που την υπεραγαπούσε.»
Όπως εξηγεί ο Τάκης Γιγουρτάκης, ο Νίκος ήρθε με αυτόν τον τρόπο κοντά στην οικογένεια του. Περιέγραψε επίσης και άλλα περιστατικά που του έδωσαν δύναμη και πίστη, ότι η ψυχή του παιδιού του υπάρχει και τους παρακολουθεί, τους δίνει θάρρος και κουράγιο.
« Στο σπίτι μας στην Αθήνα, υπάρχει μια τεράστια φωτογραφία του Νίκου και πάνω της μια σειρά από 4 σποτάκια, που τα δύο φωτογραφίζουν τη φωτογραφία του Νίκου και τα άλλα δύο άλλες φωτογραφίες.  Είναι εκπληκτικό ότι σε μια στιγμή, όταν είπα στη φωτογραφία «Νίκο μου, πού είσαι;» τα δύο φωτάκια αναβόσβησαν ενώ τα άλλα δύο έμειναν σβηστά. Ένιωσα σαν να μου είπε «πατέρα εδώ είμαι».
Είπε επίσης, ότι ο Νίκος  «δηλώνει την παρουσία του» και με έναν άλλο τρόπο που ταιριάζει στο χαρακτήρα και το χιούμορ που είχε ο γιός του.  Κάνει φάρσες στους φίλους του από ψηλά. Ένα βράδυ μια κολλητή του φίλη και ένας άλλος φίλος του, καθόντουσαν στο σπίτι του και ενώ μιλούσαν η κοπέλα απευθυνόταν στο Νίκο και μιλούσε στη φωτογραφία του, τον πείραζε και τον προκαλούσε. Την κατάλληλη στιγμή, που στην πραγματικότητα ο Νίκος θα απαντούσε, πάλι αναβόσβηναν τα σποτάκια. Μέχρι που εκείνη, δήθεν θυμωμένη, του γύρισε την πλάτη και του έδειξε γυμνά τα οπίσθιά της και τότε ο «Νίκος απάντησε» με ένα τρόπο, ακούστηκε ένας ήχος, ένα απαξιωτικό «πρ….»
Πρόσθεσε επίσης ότι «ο Νίκος εμφανίζεται» και δηλώνει ότι είναι παρών και στη Χριστίνα Κωλέτσα, μιας και  η τηλεόραση στο σπίτι της αναβοσβήνει, χωρίς να την πειράξει.
«Φυσικά» συνεχίζει ο πατέρας του Νίκου « δεν μπορώ να εξηγήσω αυτό που έγινε στο τρισάγιο που κάναμε για τους τρεις μήνες από το θάνατό του. Η Φιλιπιννέζα που ήταν στο σπίτι του, ενώ εμείς ήμασταν στο νεκροταφείο, μας είπε ότι σε ολόκληρο το σπίτι υπήρχε έντονη μυρωδιά από λιβάνι και κερί και αργότερα μια άλλη μυρωδιά από Voltaren, την αλοιφή με την οποία έκανε μασάζ μετά από έντονη γυμναστική.
Την Πρωτοχρονιά, πάλι συνέβη κάτι συγκλονιστικό, κόψαμε τη βασ
Keywords
Τυχαία Θέματα