Στράτος Τζώρτζογλου: Μόνιμος κάτοικος Los Angeles

16:52 29/1/2012 - Πηγή: EnterTV

Ο Στράτος Τζώρτζογλου αποφάσισε να «ζήσει το όνειρο» και την εμπειρία του να δραστηριοποιείσαι και να αποκομίζεις γνώσεις στο κέντρο της παγκόσμιας κινηματογραφικής βιομηχανίας.  Εδώ και μερικές εβδομάδες εγκαταστάθηκε μόνιμα σε διαμέρισμα που νοίκιασε στο Χόλιγουντ. Ο μονάκριβός γιός του Αλκιβιάδης, λέγεται ότι τον στήριξε και τον ώθησε να πάρει τη μεγάλη απόφαση, αφού πίστευε ότι αυτό θα ήταν το καλύτερο για τον πατέρα του.
Έτσι ο ηθοποιός ακολούθησε το παράδειγμα του Αλέξη Γεωργούλη και του Χρήστου Βασιλόπουλου, οι οποίοι εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους και διεκδικούν

μια καριέρα στην Αμερική.  Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Στράτος Τζώρτζογλου από τις πρώτες ημέρες της παραμονής του έτυχε θερμής υποδοχής, από τους υπόλοιπους Έλληνες καλλιτέχνες που βρίσκονται εκεί. Το διαμέρισμα που νοίκιασε στο Λος Άντζελες βρίσκεται στη συνοικία όπου διαμένουν οι περισσότεροι ομογενείς και του αρέσει το κλίμα που υπάρχει μεταξύ τους. Όλα φαντάζουν πολύ θετικά στο ξεκίνημα της νέας του ζωής και προσπαθεί να φτιάξει ένα δίκτυο αξιόλογων και χρήσιμων γνωριμιών, ενώ απολαμβάνει να παρακολουθεί θεατρικές παραστάσεις και ταινίες.
Πηγή : Real

Keywords
Τυχαία Θέματα