Στο στόχαστρο το σκάφος του Χατζηγιάννη

13:11 29/1/2012 - Πηγή: EnterTV

Ο ντόρος που προκλήθηκε,  μόλις έγινε γνωστό ότι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης  και η Ζέτα Μακρυπούλια χρησιμοποιούν  πολυτελές σκάφος,  δεν έμεινε χωρίς αντίκτυπο για το διάσημο ζευγάρι.  Το ΣΔΟΕ κινητοποιήθηκε και τα τελευταία 24ώρα ερευνά τους τίτλους ιδιοκτησίας.
Μέχρι στιγμής,  ξέραμε ότι ο διάσημος τραγουδιστής, κατέβαλε σε Έλληνα επιχειρηματία, το ποσό των 380.000 ευρώ, για να έχει στην κατοχή του το σκάφος.

Όμως ο τυπικός έλεγχος των στοιχείων που έγινε από το ΣΔΟΕ, αποκάλυψε ότι το κότερο είναι δηλωμένο επαγγελματικό και ανήκει σε Ναυτιλιακή Εταιρεία Πλοίων Αναψυχής με έδρα τη Βουλιαγμένη. Τα πράγματα έγιναν πιο περίπλοκα, όταν διαπιστώθηκε ότι ο αντιπρόσωπος της συγκεκριμένης εταιρείας  εμπορεύεται τυρόπιτες. Για την ακρίβεια, δηλώνει ιδιοκτήτης επιχείρησης τυροπιτών και συναφών προϊόντων, ενώ εμφανίζεται στην εφορία με χαμηλό εισόδημα, το οποίο δεν ξεπερνά τα 3.000 ευρώ. Αρχικά δόθηκε εντολή δέσμευσης του σκάφους, μέχρι να ξεκαθαρίσει πλήρως το ιδιοκτησιακό καθεστώς. Οι ελεγκτές του Σώματος  Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος θέλουν να αποσαφηνίσουν πως ο ιδιοκτήτης επιχείρησης τυροπιτών  βρέθηκε να εκπροσωπεί τη ναυτιλιακή εταιρεία που έχει το γιοτ  και ταυτόχρονα δηλώνει πενιχρό εισόδημα.
Ήδη εκπρόσωπος της ναυτιλιακής, επικοινώνησε με την αρμόδια διεύθυνση και ζήτησε ν ακολουθήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες, ώστε να διευθετηθεί το θέμα και τις επόμενες μέρες θα κληθεί να καταβάλει πρόστιμο.  Επειδή η προθεσμία της περαίωσης για τέτοιου είδους διαδικασίες έληξε στις 20 Ιανουαρίου, οι διαδικασίες «επανάκτησης» του σκάφους θα είναι χρονοβόρες.
Θα πάρει καιρό λοιπόν ώστε ο Μιχάλης και η Ζέτα να μπορέσουν να χαρούν ξανά το σκάφος τους και να χαλαρώσουν ταξιδεύοντας.
Πηγή : Real

Keywords
Τυχαία Θέματα